Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Kingston MobileLite G4

Zobraziť katalóg
Kingston MobileLite G4
4,8 444 hodnotení
Čítačka kariet externá, 3.2 Gen 1 (USB 3.0), SD, SDHC, SDXC, microSD, micro SDHC, micro SDXC, SD, SDHC, SDXC, microSD, micro SDHC a micro SDXC
Kód:  DS991j Produktové číslo:  FCR-MLG4 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Kingston MobileLite G4

Čítačka kariet Kingston mobilite G4 vyzerá s metalickým povrchom parádne, je malá a zvládne najčastejšie používané karty. Pri prenášaní zaberie naozaj minimum miesta - bez problémov sa vám zmestí do vrecka. Môže tak doplniť inštrumentárium potrebného príslušenstva, i keď stále v blízkosti a pripravená na prácu s kartou. Podporuje všetky obľúbené kompaktné pamäťové karty z mobilných telefónov (Micro SD) a digitálnych fotoaparátov (SD) vrátane poslednej generácie kariet (Micro) SDXC. Vďaka vysokorýchlostnému USB 3.0 konektoru budete mať rýchly prístup k súborom a ich prenosu. Poradí si aj s rýchlostnými triedami UHS-I a UHS-II!

Parametre a špecifikácia:

Rozhranie:
USB 3.0

Určené pre karty:
SD/SDHC/SDXC (UHS-I a UHS-II)
Micro SD/Micro SDHC/Micro SDXC (UHS-I)

Rozmery:
52 x 33 x 9 mm

Prečítať viac

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Šírka
5,2 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
0,9 cm Hotovo!
Typ
Externá Hotovo!
Rozhranie čítačky
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
5,2 cm Hotovo!
Výška
3,3 cm Hotovo!
Hĺbka
0,9 cm Hotovo!

Typ a pripojenie

Typ
Externá Hotovo!
Rozhranie čítačky
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) Hotovo!

Podpora pamäťových kariet

Počet slotov

Počet slotov
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Kingston Technology je americká spoločnosť zameriavajúca sa na výrobu periférií k výpočtovej technike. História spoločnosti sa začína písať v roku 1987. Založená bola Johnom Tu a Davidom Sun, ktorí sa prisťahovali z Taiwanu. Ťažisko produktov Kingston nájdeme v zariadeniach určených na ukladanie dát – USB flash diskami počínajúc a HDD a SSD diskami končiac. Vo výrobe pamätí DRAM je dokonca najvýznamnejším výrobcom.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Má to plnú zbernicu UHS-II na microSD/HC/XC?

Podporuje aj non-UHS??

Pujde tato ctecka na mobilni internet? ( potrebuji do netebooku)

Bude v této čtečce fungovat karta Transcend JetDrive Lite (https://www.alza.cz/transcend-jetdrive-lite-330-128gb-d2355338.htm)? Koupil jsem si nový MacBook, který už nemá čtečku karet a nechci kartu vyhazovat.

Dobry den, potrebovala bych vedet, zda tato ctecka umi cist cip v obcanskem prukazu. V materialech pro eobcanku pisi, ze ctecka karet by mela splnovat zakladni parametry - soulad s normou ISO7816, CCID. Splnuje to tahle ctecka? dekuji za radu

Dobry den. Da sa pouzit tato citacka aj na prehravanie v televizore Samsung? Dakujem...

Dobrý den, po poslední aktualizaci WIN10 mi tato čtečka přestala fungovat, resp. po vložení do USB portu se ozve zvukový signál, ale žádný "nový" disk se nezobrazí. Nevíte, jak toto řešit? Děkuji JV

Dobrý den. Bude fungovat po připojení do televize?

Dobrý den. Umí to i na kartu zapisovat? Když ne, tak co koupit?

Bude toto zariadenie fungovať s internetovým rádiom Hama digitální rádio DIR3100?

12
Diskusia a poradňa k Kingston MobileLite G4
Príslušenstvo pre Kingston MobileLite G4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kingston MobileLite G4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kingston MobileLite G4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kingston MobileLite G4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kingston MobileLite G4.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií