AD homeoffice PET

Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou

Zobraziť katalóg
Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou
4,7 6 hodnotení
Kľúčenka vyrobená metódou 3D tlače, materiál: PLA, kovový krúžok, nevhodné pre deti do 6 rokov, nie je hračka (obsahuje malé časti)
Kód:  MA0110 Stránky výrobcu
Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou Predaj skončil

Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou


Ste fanúšikmi Alzy alebo ste si zamilovali nášho mimozemšťana Alzáka? Okrem plyšákov, mince alebo prívesku si ho od teraz môžete zaobstarať aj forme originálne kľúčenky z limitovanej edície. Táto unikátna kľúčenka vznikla metódou 3D tlače a je vyrobená materiálu PLA. Okrem toho je vybavená kovovým krúžkom tak, aby išla jednoducho pripevniť na vaše kľúče. Už teraz vznikajú v 3D tlačiarni ďalšie tematické figúrky nášho mimozemšťana Alzáka, preto sledujte našu ponuku, kde sa onedlho celkom iste objaví.

kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené metódou 3D tlače
  • materiál PLA
  • Kovový krúžok pre Náhradný na kľúče
  • Limitovaná edícia

Upozornenie:
Figúrka nie je hračkou, pretože obsahuje malé časti, a preto je nevhodná pre deti do 6 rokov.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, žádám STL, čistě pro osobní účely, nehodlám s tím obchodovat, stejně by to nikdo nechtěl, děkuji a přeji hezký zbytek dne.

Dobrý den, mohu se prosím zeptat, zda si již někdo zakoupil tento "produkt"? V případě, že odpověď by zněla ano, můžete poskytnout informaci, kolik kusů bylo historicky prodáno? Děkuji

Jen pro zajímavost, jak dlouho se tiskne jedna hlavička?

Diskusia a poradňa k Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou
Príslušenstvo pre Kľúčenka s mimozemšťanom Alzou
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Klíčenka s mimozemšťanem Alzou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Schlüsselanhänger mit Alza Alien. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Schlüsselanhänger mit Alza Alien. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Idegen kulcstartó Alzou.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií