PET AD homeoffice

Kolobežka - zelená

Zobraziť katalóg
Kolobežka - zelená
5 1 hodnotení
Detská kolobežka hmotnosť 50 kg, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa5115 Produktové číslo:  8594166099845
Kolobežka - zelená Predaj skončil

Kolobežka - zelená

Nechajte svoju ratolesť vykonávať pomyselnej prvý športový krôčiky na tejto farebnej kolobežke. Váš syn alebo dcéra sa môžu rýchlo dostať z bodu "A" do bodu "B" a precvičiť si pri ceste svoju pozornosť a svaly. Hlavnou výhodou kolobežky oproti bicyklu alebo iným dopravným prostriedkom je jej bezpečnosť. Pretože pády z nej nebolí a dieťa nepadá z veľkej výšky. Kolobežka je určená pre deti staršie ako päť rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Prvá kolobežka pre vašu ratolesť
  • Ideálne pre deti staršie ako päť rokov
  • Držadlá sa skvele drží vďaka poťahu
  • Protišmyková spodná doska kolobežky
  • Športové náradie možno rýchlo zložiť
  • Maximálna nosnosť 50 kilogramov
  • Rozmery: 70 × 32 × 66 cm

Odolná konštrukcia

Kolobežka je vyrobená v kombinácii hliníka a ocele, čo zaručuje dostatočnú pevnosť a nízku hmotnosť iba 3,7 kilogramu. Spodná časť bola opatrená protišmykovým poťahom, ktorý udrží nohy jazdca na svojom mieste aj za daždivého počasia. Na konci tejto časti nájdete nášľapnou brzdu.

Hliníková riadidlá sú nastaviteľné a vy tak ľahko môžete upraviť výšku z 62 cm na 84 cm. Na riadidlách nájdete príjemný materiál, ktorý sa veľmi dobre drží a v chladnom počasí nechladí. Farebná kolieska sú vyrobené z polyuretánu, kolobežka sa pomocou niekoľkých ťahov veľmi ľahko skladá. Odporúčaná nosnosť činí 50 kilogramov.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koloběžka - zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Scooter - Grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Scooter - Grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Scooter - Zöld.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií