AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Chladničky s mrazničkou WHIRLPOOL

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Energetická trieda chladničky
C
(1)
D
(8)
E
(14)
F
(6)
Typ modelu chladničky
Samostatne stojací model
(16)
Vstavaný model
(13)
Farba chladničky
Biela
(9)
Čierna
(2)
Strieborná
(9)
Sivá
(2)
Žiadna
(7)
Filtrovať

Už viac ako 100 rokov americká značka Whirlpool vyrába inovatívne spotrebiče pre domácnosť. Jej doménou sú najmä práčky, sušičky, umývačky rúry a chladničky s mrazničkou. Whirlpool všetky produkty svojej značky vyrába s dôrazom na funkčnosť, nadčasový dizajn a inovatívne technológie.

Pokračovať

Chladničky s mrazničkou Whirlpool sú synonymom spoľahlivosti

Hľadáte chladničku, ktorá vyniká modernými funkciami, dlhou životnosťou a elegantným dizajnom? Potom práve pre vás budú chladničky s mrazničkou Whirlpool ideálnou voľbou. Skvele kombinujú dokonalú funkčnosť s najmodernejšími technológiami, vďaka čomu sa stanú špičkovými pomocníkmi v každej kuchyni.

Ako funguje Whirlpool chladnička s mrazničkou so 6. zmyslom?

Whirlpool chladnička s mrazničkou môže disponovať unikátnou technológiou 6. zmyslu. Chladnička s týmto inteligentným systémom dokáže v celom vnútornom priestore udržať ideálnu vlhkosť a teplotu. Potraviny tak vydržia štyrikrát dlhšie čerstvé a nezáleží pritom na tom, kde sú umiestnené ani ako často otvárate dvierka chladničky.

Kombinované Whirlpool chladničky s mrazničkou ponúknu aj ďalšie funkcie

Okrem technológie 6. zmysel FreshControl vás kombinované Whirlpool chladničky s mrazničkou potešia aj ďalšími funkciami pre nízku spotrebu energie, dlhšiu životnosť potravín a jednoduchú obsluhu. Pozrite sa na tie najobľúbenejšie.

  • Antibakteriálny filter zabraňuje prenikaniu nečistôt, zápachu, plesní a baktérií a udržuje prostredie chladničky s mrazničkou Whirlpool dokonale hygienicky čisté.
  • Kombinovaná chladnička Whirlpool s No Frost funkciou využíva dva oddelené okruhy na chladenie a mrazenie. Tým zabraňuje tvorbe námrazy, znižuje spotrebu elektriny a udržuje potraviny dlhšie čerstvé.
  • Zásuvka Activ0° so samostatným ovládacím panelom je určená na skladovanie rýb a mäsa, ktoré tak udrží dlhšie čerstvé, chutné a plné živín.
  • Osvetlenie StarLight využíva štyri LED diódy, ktoré rovnomerne osvetľujú celý priestor spotrebiča, a zároveň nezvyšujú teplotu, akú má chladnička s mrazničkou Whirlpool vo vnútri.

Nadčasový dizajn chladničky s mrazničkou Whirlpool si zamilujete

Rovnako ako ostatné domáce spotrebiče tejto značky, aj chladničky s mrazničkou Whirlpool kladú dôraz nielen na funkčnosť, ale aj na nadčasový dizajn. Vďaka tomu sa skvele hodia do akéhokoľvek typu kuchyne. Voľne stojaci model je dostupný v najrôznejších farbách, takže ľahko zapadne do štýlu vašej kuchyne. Vstavaná chladnička s mrazničkou Whirlpool potom s kuchyňou dokonale splynie.

i

Hľadáte elegantnú chladničku, ktorá sa stane dominantou vašej kuchyne? Pozrite sa, či sa vám zapáči čierna, alebo nerezová Whirlpool kombinovaná chladnička.

Malá alebo veľká? Chladnička s mrazničkou Whirlpool je pre každého

Vďaka bohatej ponuke si nájde ideálnu chladničku skutočne každý. Chladnička s mrazničkou Whirlpool je totiž dostupná vo všetkých možných variantoch. Malý model je vhodný napríklad na chatu alebo do kancelárie, prípadne pre jedného človeka. Naopak, veľká chladnička s mrazničkou Whirlpool poteší vďaka svojmu nadštandardnému objemu aj skutočne veľké rodiny a domácnosti.

Umiestnenie mrazničky kombinovanej chladničky Whirlpool

Ak máte samostatnú mrazničku alebo nepotrebujete príliš veľa miesta na mrazené potraviny, bude pre vás vhodná Whirlpool chladnička s mrazničkou hore. Pokiaľ naopak potrebujete dostatok mraziaceho priestoru, vyberajte z ponuky Whirlpool chladničky s mrazničkou dole.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
31 položiek
WHIRLPOOL ARG 86122
Vstavaná chladnička – s mrazničkou, energetická trieda E, objem chladničky 171 l, objem mrazničky 18 l, doprava, 4 police, 1 priehradka v mrazničke, 1 chladiaci okruh, LED osvetlenie a 6, zmysel, rozmery 122 × 54 × 54,5 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Novinka
438,90 €
Na objednávku – termín upresníme 1 ks
Očakávame 28. 6. 2024
Objednávací kód: WHCHL166
WHIRLPOOL ART 66001 E
Vstavaná chladnička – s mrazničkou, energetická trieda E, objem chladničky 194 l, objem mrazničky 79 l, doprava, 5 políc, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, LED osvetlenie a nulový nábeh dverí, rozmery 177 × 54 × 54,5 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
554,90 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 24. 5. 2024
Objednávací kód: WHCHL155
WHIRLPOOL WHC18 T333 - Vstavaná chladnička Doručenie na
predajňu zadarmo
WHIRLPOOL WHC18 T333
Vstavaná chladnička – s mrazničkou, energetická trieda D, objem chladničky 182 l, doprava, 5 políc, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, displej, LED osvetlenie, nulový nábeh dverí a 6, zmysel, rozmery 177 × 54 × 54,5 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
831,90 €
Na objednávku – termín upresníme > 5 ks
Očakávame 8. 5. 2024
Objednávací kód: WHCHL150
WHIRLPOOL ART 97101 2
Vstavaná chladnička – s mrazničkou, energetická trieda F, objem chladničky 228 l, objem mrazničky 79 l, doprava, 5 políc, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, displej, LED osvetlenie, ventilácia a 6, zmysel, rozmery 193,5 × 54 × 54,5 cm (V׊×H), čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Novinka
633,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: WHCHL165
WHIRLPOOL W7X 82I OX - Chladnička Varianty
WHIRLPOOL W7X 82I OX
Chladnička – s mrazničkou, energetická trieda E, objem chladničky 231 l, objem mrazničky 104 l, smer otvárania voliteľný, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, LED osvetlenie, teplotný alarm a 6, zmysel, rozmery 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (V׊×H)
Novinka
461,34 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: WHCHL158
WHIRLPOOL WB70I 952 X
Chladnička – s mrazničkou, energetická trieda E, objem chladničky 309 l, objem mrazničky 153 l, smer otvárania voliteľný, 3 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, LED osvetlenie, teplotný alarm a 6, zmysel, rozmery 195 × 70 × 75,5 cm (V׊×H)
739,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: WHCHL156
WHIRLPOOL W7X 82I K - Chladnička Varianty
WHIRLPOOL W7X 82I K
Chladnička – s mrazničkou, energetická trieda E, objem chladničky 231 l, objem mrazničky 104 l, smer otvárania voliteľný, 4 police, 3 priehradky v mrazničke, 1 chladiaci okruh, LED osvetlenie, teplotný alarm a 6, zmysel, rozmery 191,2 × 59,6 × 67,8 cm (V׊×H)
444,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: WHCHL159
12
 

Chladničky s mrazničkou WHIRLPOOL

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné chladničky s mrazničkou WHIRLPOOL Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie chladničky s mrazničkou WHIRLPOOL
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií