Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Koogeek Two Way Switch KH02CN

Zobraziť katalóg
Koogeek Two Way Switch KH02CN
WiFi spínač na osvetlenie a elektroinštalácia, pripojenie: WiFi, napájanie: zo siete, kompatibilný s Apple HomeKit, aplikácia pre iOS v angličtine
Kód:  KOOCV129 Produktové číslo:  KH02CN
Koogeek Two Way Switch KH02CN Predaj skončil

Koogeek Two Way Switch KH02CN

Ovládajte svoj domov odkiaľkoľvek. Vďaka inteligentnému prepínaču svetiel Koogeek KH02CN. Vytvárajte idylické scény, sledujte spotrebu energie a mnoho ďalšieho odkiaľkoľvek na svete. Tento inteligentný vypínač podporuje WiFi a spolupracuje Apple HomeKit, vrátane hlasového ovládania pomocou Siri – svoju inteligentnú domácnosť tak môžete pohodlne ovládať hlasovými príkazmi. Aby bolo možné spínač používať, je nutné ho prepojiť s domácim rozbočovačom, tým môže byť napr. zariadenie HomePod, Apple TV alebo iPad. Všetko pohodlne nastavíte pomocou mobilnej aplikácie Koogeek Home pre iOS zariadenia. Vypínač sa pýši dlhou životnosťou – bol testovaný na 30 000 zapnutí/vypnutí, vďaka čomu vám bude slúžiť dlhé roky.

Kľúčové vlastnosti prepínača Koogeek Two Way Switch KH02CN

  • Prepínač svetla s funkciou WiFi
  • Pracuje s Apple HomeKit a Koogeek Home
  • Podpora Siri Voice Control
  • Automatické vypnutie v prípade požiaru alebo prepätia
  • Diaľkové ovládanie aj mimo dom
  • Umožňuje vytváranie scén
  • Maximálne zaťaženie: 800 W
  • Rozmery: 85 × 85 × 42 mm

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
iOS Hotovo!
Hlasoví asistenti
Apple HomeKit Hotovo!
Jazyk aplikácie
V angličtine, V nemčine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Elektroinštalácia Hotovo!

Fungovanie

Fungovanie
Samostatne Hotovo!

Vlastnosti

Určenie
Svetlá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko diaľkové ovládanie svetiel
» Všetky inteligentné zásuvky pre Apple HomeKit
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Apple HomeKit

Viac informácií o prepojení s Apple HomeKit nájdete v našom článku.



» Všetko príslušenstvo pre domáce alarmy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, ide o verziu určenú pre EU inštalačné okrúhle krabicky? Lebo ak nie tak je to verzia pre neštandardné hranate krabicky a teda to nenamontujete do klasiky. Pozor na to, má to potom príliš veľké zadné “črevá” ktoré sa nezmestia.

Je to iba switch alebo aj dimmer? Ak len switch, bude niekedy dostupny dimmer? Dakujem

Dá sa to použiť ako náhrada za klasický vypínač svetla? Resp. ak sa to vymení za tento vypínač, a svetla NIESU inteligentné (obyčajné žiarovky), bude to fungovať s ovládanim cez Apple HomeKit?

Dobrý den. V příručce se píše, že mám vypnout 5GHz WiFi a už tam není, kdy ji můžu zase zapnout. Znamená to, že s výrobkem nesmím používat 5GHz síť? Děkuji.

Dobrý den, jak přesně funguje tento výrobek? - 1 tlačítko ON / 1 tlačítko OFF - 1 tlačítko ON/OFF / 1 tlačítko ON/OFF - při podržení ON, při uvolnění OFF pro každé tlačítko Lze naprogramovat délku stisku? Nastavím si, že stisk má být 10s a při automatizaci v apple homekit pouze potvrdím stisk a ten trvá požadovaných počet vteřin? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k Koogeek Two Way Switch KH02CN
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Koogeek Two Way Switch KH02CN. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Koogeek Wechselschalter KH02CN. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Koogeek Wechselschalter KH02CN. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Koogeek Two Way Switch KH02CN.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií