PET PET

Beauty Relax Kozmetický pleťový prístroj ROLLER THERAPY

Zobraziť katalóg
Beauty Relax Kozmetický pleťový prístroj ROLLER THERAPY
Masážny prístroj
Kód:  BR0123f Produktové číslo:  8594166103276
Beauty Relax Kozmetický pleťový prístroj ROLLER THERAPY Predaj skončil

Beauty Relax Kozmetický pleťový prístroj ROLLER THERAPY

Vyzerá síce ako obyčajný rúž, ale vykoná veľa práce, nad ktorej výsledkami budete žasnúť! Revolučný kozmetický prístroj BeautyRelax BR-1120 poskytuje vašej pleti jedinečnú starostlivosť, ktorá má za následok celkové spevnenie, redukciu mimických vrások a viditeľné rozjasnenie pleti. Prístroj kombinuje hneď dve metódy ošetrenia pleti. Na každom konci nájdete jednu hlavicu - rotačnú guľôčku na 3D masáž a aplikátor ultrazvukových vĺn. Ošetrenie je ideálne najmä na vejárovité vrásky okolo očí, T-zónu a kútiky úst, na povädnutú nezdravo vyzerajúcu pleť s objavujúcimi sa vráskami. Veľkou výhodou je možnosť ošetrenia v domácom prostredí, a to bezbolestne, neinvazívne a bezpečne.

Kľúčové vlastnosti

  • Prístroj na ošetrenie pleti s prvými vráskami
  • Kombinuje 3D masáž a ultrazvukové vlny
  • Kompaktné rozmery podobné rúžu
  • Bezpečné, bezbolestné ošetrenie
  • Vypína a rozjasňuje pleť
  • Zvyšuje elasticitu pokožky
  • Redukuje drobné vrásky okolo očí a kútikov úst
  • Odstraňuje tmavé kruhy pod očami
  • Bezdrôtové použitie, možnosť napájania zo siete
  • Nabíjanie cez USB kábel

3D masáž

Gulička z ušľachtilej nehrdzavejúcej ocele na jednom konci prístroja dokáže pri kontakte s pokožkou generovať príjemné teplo, ktorého pôsobenie napomáha k dôkladnému čisteniu pleti. Teplo napomáha otvárať póry, ktoré potom možno lepšie vyčistiť, a navyše zvyšuje krvný aj lymfatický obeh v ošetrovanej pleti. Vaša pleť bude touto intenzívnej masážou príjemne uvoľnená a stimulovaná.

 

ultrazvukové vlny

 

Aplikátor ultrazvukových vĺn funguje na princípe uvoľňovanie energie sa špecifickou frekvenciou 3 MHz. Táto energia významným spôsobom ovplyvňuje procesy vo vrstve pod pokožkou, a to tak že aktivuje remodeláciu kolagénových vlákien a elastínu. Vaša pokožka postupne nadobudne stratenú elasticitu a jej textúra bude viditeľnejšie jemnejšia a napnutejšia.

Technické parametre:

  • ultrazvukové vlny: 3 Mhz
  • Napájanie: sieťové - USB káblom z PC alebo siete 220 V, aku
  • Dĺžka nabíjania: približne 3 hodiny
  • Rozmery: 16 × 4,8 × 3,4 cm
  • Hmotnosť: 190 g
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dd,pakliže je přístroj ultrazvukový,je nezbytnou součástí používat vodivý gel,bez toho to podle zákonů fyziky nefunguje,ví to i každá kosmetička. V popisu však nic takového neuvádíte?

Diskusia a poradňa k Beauty Relax Kozmetický pleťový prístroj ROLLER THERAPY
Príslušenstvo pre Beauty Relax Kozmetický pleťový prístroj ROLLER THERAPY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Beauty Relax Kosmetický pleťový přístroj ROLLER THERAPY. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Beauty Hautpflegegerät ROLLER THERAPY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Beauty Hautpflegegerät ROLLER THERAPY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BeautyRelax BR-1120 Arckezelő készülék.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií