AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

KRUPS EA 8442

Zobraziť katalóg
KRUPS EA 8442
Automatický kávovar 1450W, 15bar, nádržka na vodu 1.7l, farebný dotykový displej, Supercappuccino nadstavec, thermoblok, čierne
Kód:  EAN3065b Produktové číslo:  EA844230 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KRUPS EA 8442

Krups EA 8442je štýlové plnoautomatické espressosa Super Cappuccino nástavcom. Vyniká unikátnym systémom pre výrobu profesionálneho cappuccina s penením mlieka priamo do šálky. Šikovný prístroj disponuje Thermoblock s nerezovým vnútorným povrchom pre dokonalý ohrev kávy. Ponúka tieždotykovýfarebný TFT displej. Pohodlne si tak môžete nastaviť napríkladjednu z dvochvýpustom kávy od 85 až do 220 mililitrov. Regulovať možno tiež jej intenzitu. Extra tichý kónický mlynček vám namelie šálka plný čerstvého arómy a chuti. Tiež oceníte možnosť pripraviť až dva hrnčeky kávy naraz. Tento model je vybavený novo tiežreceptom na ristretto.

Komfort pri používaní a úsporu energie zaistífunkcieautomatického zapnutia alebo vypnutia. Rovnako jednoduchá je tiež údržba. V praktickom príslušenstvo nájdete výmenný vodný filter "claris aqua". Espresso ďalej ponúka vyberateľnou nádržku na vodu o objeme 1,7 litrov a 250 gramovú kapacitu zásobníka pre kávové zrná.

Doprajte si šálku profesionálne pripravenej kávy, Kedykoľvek len budete mať chuť. Spríjemnite si vstávanie alebo potešte návštevu krémovým cappuccinom. Exkluzívny dizajn espressa v elegantnom prevedení ihneď zapadne do každej kuchyne. Tento šikovný prístroj si jednoducho zamilujete.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
plnoautomatické espresso

Tlak čerpadla:
15 barov

Príkon:
1450 W

Objem zásobníka na vodu:
1,7 l

Kapacita zásobníka na kávové zrná:
250 g

2 nastaviteľné výpusty kávy:
85-100 ml
120-220 ml

Ďalšie vlastnosti:
SUPER CAPPUCCINO nástavec
vysoko kvalitný dotykový TFT displej
možnosť súčasnej prípravy 1 alebo 2 šálok
silu a objem nápojov je možné nastaviť podľa chuti
až 12 nápojov espresso bez nutnosti čistenia odpadovej nádoby
vysoko kvalitné kónický kovový mlynček
automatické nastavenie množstva zomletej kávy v závislosti od typu zvoleného nápoja
automatické zapnutie a vypnutie
thermoblok zaisťuje ideálnu teplotu
vyberateľný zásobník s držadlom a odnímateľným vekom
vodný filter "claris aqua" súčasťou balenia
exkluzívny high-end materiály
moderný dizajn

Rozmery:
420 x 275 x 375 mm

Hmotnosť:
9,4 kg

Farba:
čierna

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KRUPS EA 8442 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS EA 8442. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS EA 8442. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS EA 8442. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KRUPS EA 8442.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií