AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KRUPS Latt’espress EA829E

Zobraziť katalóg
KRUPS Latt’espress EA829E
4,6 5 hodnotení
Automatický kávovar 15 bar, 1450 W, odnímateľná nádrž na vodu 1,7 l, integrovaná odnímateľná nádoba na mlieko, cappuccino jedným dotykom, kovový kónický mlynček, LCD displej, automatické čistenie, farba strieborná
Kód:  KRUES004 Produktové číslo:  EA829E Stránky výrobcu

KRUPS Latt’espress EA829E

Dokonalé cappucino jedným dotykom? To nie je hudba budúcnosti, to je skvelý kávovar KRUPS Lattespress. Doprajte si dokonale pripravenú kávu s tou najjemnejšou mliečnou penou v pohodlí domova. Nádrž na 1,7 litra vody zaistí prípravu mnohých šálok tej najlepšej kávy. Integrovaná nádoba na mlieko je odnímateľná, čo umožňuje uchovávať zvyšné mlieko v chladničke bez nepohodlného prelievania. Kovový kónický mlynček perfektne zomelie vašu obľúbenú kávu, a potom už len čakáte, kým tryska, ktorá je schopná vyvinúť tlak až 15 barov, našľahá výbornú mliečnu penu. Po jednom dotyku vám KRUPS Lattespress vyčarí cappucino ako z vašej obľúbenej kaviarne.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné do každej kuchyne vďaka kompaktným rozmerom
  • Cappucino jedným dotykom
  • Integrovaná odnímateľná nádoba na mlieko
  • 1,7 l nádrž na vodu
  • Kovový mlynček dokonale zomelie vašu obľúbenú kávu
  • LCD displej pre jednoduché ovládanie

Maximálne pohodlie

Integrovaná nádoba na 250 gramov kávových zŕn ponúka dostatočný priestor na prípravu mnohých šálok cappuccina. Oceníte zväčšený priestor pod výpustom, ktorý umožňuje umiestnenie aj vysokých pohárov. Prístroj pripraví cappucino s ideálnou teplotou 70 °C. Ovládanie prístroja zjednodušuje LCD displej, na ktorom sa vám prehľadne zobrazí celá ponuka.

Prepracované detaily

K dispozícii sú tri stupne namletia kávy a teploty. Vďaka tomu pripravíte kávu presne podľa vašej chuti. Údržbu veľmi uľahčuje automatické čistenie, ktoré spolu s vodným filtrom zaručuje perfektnú čistotu pripravovaných nápojov. Na dokonalú údržbu sú k dispozícii programy preplachovania, čistenia a odvápňovania.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 450 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,7 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!

Výbava

Všeobecná výbava
Integrovaný mlynček na kávu Hotovo!
Mliečne riešenie
Mliečny systém Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
36,3 cm Hotovo!
Šírka
29,5 cm Hotovo!
Výška
39 cm Hotovo!
Hmotnosť
7,8 kg Hotovo!
Maximálna výška priestoru na šálku
11,7 cm Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Korene nemeckej značky KRUPS siahajú do roku 1846, keď jej zakladateľ Robert Krups produkoval mimoriadne kvalitné váhy. V 50. rokoch dvadsiateho storočia objavili v spoločnosti KRUPS kúzlo kávy, z ktorého vzišiel legendárny kávovar ONKO. Za viac ako 50 rokov vyprodukovala značka KRUPS rad mimoriadnych modelov a technických riešení a pokračuje v tom aj naďalej. Dôkazom je napríklad samočistiaca parná tryska. Ponuka značky KRUPS zahŕňa kávovary, kvalitné kávové mlynčeky a peniče mlieka. V súčasnosti je značka KRUPS členom silnej medzinárodnej skupiny Groupe SEB.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je možné v tomto přístroji připravit latte a jakým způsobem? V popisu uvádíte pouze přípravu cappuccina jedním stiskem. Předem děkuji

Dobry den, da sa, prosim Vas, pouzit mlieko priamo z krabice? Cize bez pouzitia nadoby na mlieko? Dakujem

dobrý den, jen jsem se chtěl zeptat jestli je ovládání na displeji Krups Latt’espress EA829E v českém jazyce. moc děkuji za odpověď

PROSíM AJ PO VYčISTENí ZASOBNIKA POUžITEJ KAVY ,STALE MI HLASI ,žE MAM VYPRAZNIť ZASOBNIK,

Dobrý den, přístroj sem na alze nově koupil, ale s návodem moc spokojen nejsem. Návod je evidentně pro lidi, kteří espreso už asi měli a samozřejmosti se neobtěžuje zmiňovat. Napařovací tryska je v návodu zmíněna pouze v kapitole při přípravě horké vody. Předpokládám správně, že tryska je standardně použitelná pro napěnění extra mléka? A že díl přilepený na trysku se užívá pro její prodloužení, když chci hodně jemnou pěnu? V návodu o tom není ani ň. Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k KRUPS Latt’espress EA829E
Príslušenstvo pre KRUPS Latt’espress EA829E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KRUPS Latt’espress EA829E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KRUPS Latt´espress EA829E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KRUPS Latt´espress EA829E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Automata kávéfőző KRUPS Latt'espress EA829E.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií