AD homeoffice AD homeoffice

Lanaform Lucea

Zobraziť katalóg
Lanaform Lucea
5 1 hodnotení
Sada – na hĺbkové čistenie pleti tváre
Kód:  LANLU222 Produktové číslo:  LA13130802

Lanaform Lucea

Túžite po hĺbkovom vyčistení pleti, ktorá bude hladká ako z kozmetického salónu? To všetko môžete mať v pohodlí domova. So sadou Lanaform Lucea to dosiahnete vďaka vibráciám a silikónovým mikroguličkám. Po vyčistení je pleť zdravá, bez vrások a nedokonalostí. Produkt ponúka profesionálnu masáž, po ktorej je pleť oddýchnutá a rozžiarená. Nesmieme zabudnúť ani na funkciu, ktorá sa postará o odstránenie odumretých kožných buniek, zlepší štruktúru pleti a vyhladí vrásky. Cielene tiež jemne čistí okolie očí. Stačí 1 minúta každý deň a vaša pleť bude na nepoznanie. 

Kľúčové vlastnosti Lanaform Lucea

  • Čistí pleť do hĺbky
  • Jednoduché použitie a kompaktné rozmery
  • Čistenie vibráciami a silikónovým mikroguličkami
  • Odstraňuje nadbytočný maz
  • Nabíjanie pomocou USB kábla
  • Dlhá výdrž 2 až 3 hodiny

Jednoduché ovládanie prístroja Lanaform Lucea

Kvalitné prevedenie a jednoduché ovládanie umožňuje jednoduché ale účinné použitie. Sympatická veľkosť tak akurát do dlane určite tiež poteší. Vyskúšajte aké to je, zaspávať každý deň s vedomím, že je vaša pleť bezchybne čistá. Veľkou výhodou prístroja Lanaform Lucea je vodoodolnosť a dlhá výdrž batérie. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lanaform Lucea. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lanaform Lucea. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lanaform Lucea. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lanaform Lucea.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií