AD homeoffice PET

Led Lenser SEO 3 + L7 dark green

Zobraziť katalóg
Led Lenser SEO 3 + L7 dark green
Čelovka - svietivosť 100 lm, dosah svetla 100 m, záruka plus 5 rokov po zaregistrovaní
Kód:  SPT753sa Produktové číslo:  4029113102353 Stránky výrobcu
Led Lenser SEO 3 + L7 dark green Predaj skončil

Led Lenser SEO 3 + L7 dark green

Praktické balenie čelovky a baterky príde vhod všade tam, kde si budete potrebovať posvietiť. Na cestách pre milovníkov turistiky a stanovania alebo napríklad aj doma na prácu, všade tam táto súprava svietidla a čelovky nájde svoje uplatnenie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Tri diódy čelovky so svietivosťou 90 lm svietia do vzdialenosti až 40 m
  • Nízka hmotnosť čelovky zaručí, že o nej ani nebudete vedieť
  • Daždivé počasie nepredstavuje pre čelovku najmenší problém
  • Ručné svietidlo odolá nárazom, extrémnym teplotám aj striekajúcej vode
  • Svietidlo so svojimi 115 lm dosvieti do vzdialenosti 225 m
  • Výdrž baterky dosahuje až 42 hodín

Čelovka, ktorá vás nezradí

Čelové svietidlo SEO 3 pretne tmu svojím svetlom do vzdialenosti až 40 metrov pomocou troch diód so svetelným výkonom 90 lm. Vybrať si môžete z troch režimov svietenia. Svietiť môžete na maximálny výkon, ak chcete ušetriť energiu, potom tento výkon môžete znížiť na 15 lm. Tretím režimom je signálny režim. Svietidlo je napájané trojicou AAA batérií a dokáže svietiť až 40 hodín. S ľahkým telom, ktorým svietidlo disponuje, ani nebudete vedieť, že ho máte nasadené. Výhodou je tiež stupeň krytia IPX6, ktorý predstavuje ochranu svietidla proti dažďu a striekajúcej vode. Určite tiež oceníte vyklápaciu hlavu a neoslňujúce červené LED svetlo.

Výkonné svietidlo do drsného prostredia

Ak sa stane, že vašej čelovke nečakane dôjdu batérie, nemusíte zúfať, stačí siahnuť po svietidle, ktoré tiež nájdete v balení. Cieľom výrobcu pri vývoji tohto svetla bolo, aby vydržalo extrémne teploty a hrubé zaobchádzanie a zároveň bolo malé, ľahké a skladné. Tento cieľ bol naplnený. Pri výrobe tela svietidla bol využitý odolný polykarbonát, ktorý je zodpovedný za jeho ľahkosť a zároveň odolnosť voči otrasom, extrémnym teplotám a samozrejme aj voči vode. So svojimi 115 lúmenmi dosvieti svietidlo napájané trojicou AA batérií do vzdialenosti až 225 metrov, pričom výdrž je až 42 hodín. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Led Lenser SEO 3 + L7 dark green
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser SEO 3 + L7 dark green. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Led Lenser SEO 3 + L7 dunkelgrün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Led Lenser SEO 3 + L7 dunkelgrün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Led Lenser SEO 3 + L7 sötétzöld.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií