PET AD homeoffice

LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord

Zobraziť katalóg
LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord
4,5 2 hodnotení
Stavebnica – 113 dielikov, odporúčaný vek od 10 rokov
Kód:  LO41606 Produktové číslo:  5702016111033 Stránky výrobcu
LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord Predaj skončil

LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord

LEGO vám prináša novú úžasnú kolekciu BrickHeadz. Ide o zberateľskú kolekciu vašich obľúbených hrdinov z rôznych filmov, seriálov, hier a komiksov. Figúrky sú detailne spracované a pri každej nájdete typické doplnky a zberateľskú podložku na vystavenie. Stavebnica LEGO hravou formou rozvíja tvorivosť a fantáziu. V porovnaní s inými stavebnicami zaručuje LEGO stavebnica pevnosť, stálofarebnosť a presnosť rozmerov, vďaka ktorej sa ľahko zostavuje aj rozoberá. Verte, že táto hračka vydrží bez zmeny celé generácie.

Kľúčové vlastnosti LEGO 41606

  • Určené pre deti od cca 10 rokov
  • Kolekcia LEGO BrickHeadz – zostaviteľné zberateľské figúrky
  • Obľúbení hrdinovia z filmov, seriálov, hier a komiksov
  • Súčasťou balenia sú doplnky a podložka na vystavenie
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zabaví aj samé, ale môže sa zapojiť aj celá rodina
  • Stavebnica Star-lord obsahuje 113 dielikov

LEGO BrickHeadz - Star-Lord

Milujete stavebnice LEGO a navyše aj hrdinu z Avengers: Infinity War? Zostavte si úžasnú zberateľskú figúrku obľúbenej postavy Star-lorda so zlatými vlasmi, bojovou helmou, červenými očami, raketovými topánkami a snímateľnými dvojitými blastermi, kultovou výzbrojou a maskou. Na zberateľskej podložke si ju vystavte doma alebo napríklad v kancelárii. Zozbierajte i ďalšie postavy z tejto kolekcie, pospájajte dieliky a vytvorte si úplne novú a vlastnú super postavičku. Fantázii sa medze nekladú!

Obsah balenia:
Zostaviteľná figúrka Star-lorda s výškou vyše 7 cm, vrátane zlatých vlasov, bojovej helmy, červených očí, raketových topánok a snímateľných dvojitých blasterov
Zberateľská podložka s logom BrickHeadz s veľkosťou cca 4 × 1 cm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO BrickHeadz 41606 Star-Lord. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO BrickHeadz 41606 Űrlord.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií