AD elektro Star Wars

LEGO Creator 31077 Cukráreň

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 31077 Cukráreň
5 1 hodnotení
Stavebnica určené pre chlapcov a dievčatá, vhodné od 8 rokov, počet dielikov: 396, rad LEGO Creator
Kód:  LO31077 Produktové číslo:  5702016111781 Stránky výrobcu
LEGO Creator 31077 Cukráreň Predaj skončil

LEGO Creator 31077 Cukráreň

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a zaraďuje sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.

Kľúčové vlastnosti LEGO 31077

  • Vhodné pre deti od 8 do 12 rokov
  • Originálna séria Creator
  • Model 3 v 1
  • Precízne a veľmi verne spracované aj tie najmenšie detaily
  • Stavebnica LEGO rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • Precvičuje jemnú motoriku
  • Stavebnica Cukráreň obsahuje 396 dielikov

LEGO Creator – Cukráreň

Vitajte v sladkej cukrárni! Pridajte sa k ostatným zákazníkom a vydajte sa do tejto cukrárne, kde si môžete kúpiť výborné tortičky a cukrovinky. S cukrovinkami a nápojmi si môžete posedieť na streche a vychutnať si výhľad na celé mesto. Po jedle si v automate kúpte žuvačku. Tento model možno ľubovoľne prestavovať podľa svojej fantázie – sami rozhodnite, kde budú okná, dvere, výklad... Cukráreň navyše prestaviate aj na dom pri bazéne alebo kaviareň na rohu. Zábava s touto súpravou tak nikdy nekončí!

Obsah balenia:
3 minifigúrky – predavač, 2 zákazníci
Zostaviteľná cukráreň s farebnou fasádou, veľkým výkladom, otočným stojanom na torty, 3 červeno-bielymi pruhovanými strieškami, posedením na streche, zdobenou ceduľou v tvare torty, bankomatom, predajným stánkom, automatom na žuvačky a dekoráciami v tvare torty a kvetín
Torty a koláčiky
Nápoje

Slnečník

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Creator 31077 Cukráreň
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31077 Cukrárna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31077 Konditorei. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31077 Konditorei. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator 31077 Moduláris édes meglepetések.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií