AD elektro Star Wars

LEGO Creator 31080 Zimné prázdniny

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 31080 Zimné prázdniny
Stavebnica – 374 dielikov, odporúčaný vek 7-12 rokov
Kód:  LO31080 Produktové číslo:  5702016111255 Stránky výrobcu
LEGO Creator 31080 Zimné prázdniny Predaj skončil

LEGO Creator 31080 Zimné prázdniny

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov, a rozšíriť si tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnica LEGO Creator rozvíja kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a radí sa medzi najobľúbenejšie detské hry. Tentoraz vychádza v sérii LEGO Creator Zimné prázdniny, ktorý môžete zostaviť hneď do troch nápaditých modelov.

Kľúčové vlastnosti LEGO Creator 31080 Zimné prázdniny

  • Vhodné pre deti od 7 do 12 rokov
  • Ponúka viac možností zloženia jednej stavebnice
  • Motívy pre chlapcov aj dievčatá - autá, domy, stavebné stroje, lode, zvieratká a mnoho ďaľších
  • Rozvíja kreativitu a podporuje fantáziu
  • LEGO Creator Zimné prázdniny precvičuje jemnú motoriku
  • Počet dielikov - 374

LEGO Creator - Zimné prázdniny

Užite si zimné vyčíňanie so súpravou Zimné prázdniny. V útulnej lyžiarskej chate nakúpte najnovšie vybavenie na lyžovanie a vyrazte na zjazdovku. Tá nie je ďaleko, je priamo na streche chatky! A až budete unavení, vychutnajte si šálku horúcej čokolády a vydajte sa k piknikovému stolu, alebo na balkón na streche. Môžete si tiež prehriať skrehnuté ruky pri ohni. A už je čas na ďaľšie lyžovanie! Skĺznite sa po zjazdovke, preleťte sa vzduchom a nakoniec perfektne zastavte. Upravujte a prestavujte celú chatu - vymeňte okná a dvere, alebo vytvorte dvojitú zjazdovku. A až sa lyžiarskej chaty nabažíte, prebudujte ju na parádnu bobovú dráhu doplnenú bobom a televíznou kamerou, alebo na prekvapenie s yettim, ktorý sa potuluje v blízkosti záchodovej búdky. To bude ale sranda! 

Obsah balenia:
2 minifigúrky: žena a muž
3 modely v 1:
lyžiarska chata so zjazdovkou na streche, slalomové bránky, balkón s ohniskom, obchod s detailným interiérom, pokladňu, výdajné okienko, vonkajší piknikový stôl
bobová dráha s bobom
prekvapenie s yettim, ktorý sa potuluje v blízkosti záchodovej búdky

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Creator 31080 Zimné prázdniny
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31080 Zimní prázdniny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31080 Wintersportparadies. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31080 Wintersportparadies. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator 31080 Moduláris téli vakáció.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií