PET PET

LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba

Zobraziť katalóg
LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba
5 1 hodnotení
Stavebnica pre chlapcov, odporúčaný vek od 9 rokov, počet dielikov: 597, rad LEGO Creator
Kód:  LO31083 Produktové číslo:  5702016267006 Stránky výrobcu
LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba Predaj skončil

LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba

Lego Creator 31083

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

LEGO Creator
Dobrodružná plavba

Hor sa za obzor

Vitajte na úžasnej dobrodružnej plavbe na mori! Vydajte sa spoločne s oteckom, mamičkou a dieťaťom na plavbu na luxusnej modro-bielej jachte. V noci môžete prespať v kajute a ráno môžete zakotviť na ostrove. Vyrazte na pláž, kde sa mamička môže opaľovať pod palmou. Otecko určite vyrazí na prieskum zálivu na vodnom skútri a potom bude surfovať. S dieťaťom sa môžete hrať na piesku a postaviť úžasný hrad. A nebojte sa, ak sa jachta pokazí, k dispozícii máte štyri záchranné kolesá. Tento model 3 v 1 sa dá prestavať na domček na pláži s mólom a plachetnicou alebo na helikoptéru s pristávacou plochou a riadiacou vežou. Zábava s touto súpravou tak nikdy nekončí!

LEGO vek

Pre deti od 9 do 14 rokov

Lego Creator 3 v 1

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

3 stavebnice v 1

LEGO funkcie

Podporuje kreativitu



Lego Creator jachta

Skvelá jachta

Na túto super loď sa zmestí celá rodina. Ponúka všetok komfort na pohodlnú plavbu vrátane vybavenej kajuty a toalety. Na jachte sa tiež nachádza radar, 4 záchranné kolesá, prút na chytanie rýb a vodný skúter. Zájdite si na ňom na pláž stavať hrad z piesku, alebo sa len tak opaľovať pod palmou. Jachta meria 16 cm na výšku, 27 cm na dĺžku a 19 cm do hĺbky.

Útulný domček na pláži

Keď konečne doplávate do cieľa, preskladajte dieliky a ubytujte sa v krásnom vybavenom plážovom dome a podnikajte výlety na malej plachetnici. Domček na pláži má rozmery 9 cm na výšku, 13 cm na šírku a 19 cm do hĺbky.

Lego Creator dom na pláži
Lego Creator helikoptéra

Helikoptéra s riadiacou vežou

Nakoniec preskladajte stavebnicu na úžasnú helikoptéru s pristávacou plochou a riadiacou vežou a odleťte späť do civilizácie. Trup helikoptéry meria na dĺžku 16 cm.

Rodinka LEGO minifigúrok

Stavebnica LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba obsahuje 3 minifigúrky – mamičku, otecka a dieťa.

Lego Creator minifigúrky

Lego Creator logo

Stavebnice LEGO Creator sú určené všetkým tvorivým deťom. Táto séria sa vyznačuje možnosťou zostaviť z kociek v rámci jednej stavebnice viacero tematicky podobných modelov a rozšíriť tak možnosti hrania a stavania. Deti si zamilujú tú úžasnú príležitosť objavovať nové možnosti a prestavovať modely áut, zvieratiek, strojov, domov i lietadiel. Stavebnice LEGO Creator rozvíjajú kreativitu, jemnú motoriku i predstavivosť a fantáziu detí a radia sa medzi jednu z najobľúbenejších detských hier.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31083 Dobrodružná plavba. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31083 Abenteuer auf der Yacht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31083 Abenteuer auf der Yacht. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Creator 31083 Hajós kalandok.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií