AD elektro AD elektro

LEGO Priatelia 41320 Obchod s mrazeným jogurtom v Heartlake

Zobraziť katalóg
LEGO Priatelia 41320 Obchod s mrazeným jogurtom v Heartlake
Stavebnica - 370 kusov, odporúčaný vek 6-12 rokov
Kód:  LO41320 Produktové číslo:  5702015866514 Stránky výrobcu
LEGO Priatelia 41320 Obchod s mrazeným jogurtom v Heartlake Predaj skončil

LEGO Priatelia 41320 Obchod s mrazeným jogurtom v Heartlake

Olívia sa rozhodla osladiť svoj život v novom obchode s mrazeným jogurtom v Heartlake! Sada LEGO Friends je určená všetkým malým dievčatám, ktoré majú rady dobrodružstvá s kamarátmi alebo udalosti v bežnom dni, rovnako ako dospelí. Heartlake je domovom piatich nerozlučných kamarátiek, ktoré zažívajú najrôznejšie príhody. Spolu s nimi môžu malé staviteľky ísť do prírody, do školy, za športom i za kultúrou a vždy zažijú veľa dobrodružstiev a priateľskej pohody. Sada LEGO rozvíja kreativitu, jemný motorizmus a detskú fantáziu a je jednou z najobľúbenejších detských hier.

LEGO Friends Shop s mrazenými jogurtmi

  • Určené pre deti od 6 do 12 rokov
  • Nové dobrodružstvo v meste Heartlake
  • Otvára bránu do čisto dievčenského sveta
  • Rozvíja kreativitu a podporuje predstavivosť
  • Hranie s LEGO Friends Obchod s mrazenými jogurtmi precvičuje jemnú motoriku
  • Dieťa sa zahrá samo alebo sa celá rodina môže zapojiť
  • Počet kusov - 370

LEGO Friends Obchod s mrazeným jogurtom v Heartlake

Nový obchod s mrazenými jogurtmi sa otvoril v Heartlake a Olivia sa rozhodla ísť tam. Aké bolo prekvapenie, keď ju privítal priateľ Julian. Vzal Oliviu a dovnútra, aby jej ukázal obchod. Zo samoobslužného stroja Olívia nemohla odtrhnúť zrak. Tieto dobroty! Ktorú lahodnú chuť ochutná ako prvú? Naplnila misku na okraj, zaplatila Julianovi v pokladni a chvíľu sedela vo vnútri. Ale Julian na ňu čakal, aby sa vydali na veselú jazdu novým žltým autom, ktoré si Olívia nedávno kúpila.

Obsah balenia:
Olivia a Julian, stroj na mrazené jogurty s funkciou samoobsluhy, bar s polevami, váhy, telefón pre objednávky, vnútorné posedenie a vonkajší stôl so slnečníkom, obslužná linka pre autá s objednávkovým stanoviskom, auto, okuliare, misky, kornútky, bankovku, ovocie a čokoláda. 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEGO Priatelia 41320 Obchod s mrazeným jogurtom v Heartlake
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41320 Obchod se zmraženými jogurty v Heartlake. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41320 Frozen Joghurt Shop in Heartlake. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41320 Frozen Joghurt Shop in Heartlake. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEGO Friends 41320 Heartlake jeges joghurt üzlete.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií