AD homeoffice AD homeoffice

Lenco PA-45

Zobraziť katalóg
Lenco PA-45
Reproduktor – prenosný, 30W RMS, prehrávanie z USB, AUX vstup, SD, gitarový vstup, MIC, Bluetooth
Kód:  WZ995d97e Produktové číslo:  PA-45

Lenco PA-45

Premýšľate, ako si spríjemniť pobyt na vašej chate či chalupe jednoduchým ozvučením? Prenosný reproduktor LENCO vám v tom urobí jasno. Vďaka ramennému popruhu a integrovanej batérii ho možno mať úplne kdekoľvek. Vstavaný vstup pre mikrofón vám tiež umožní užiť si karaoke so svojimi priateľmi. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktná konštrukcia
  • Bluetooth
  • Popruh pre ľahkú manipuláciu
  • Moderný dizajn
  • Vysoký výkon v malej kocke
  • Vstavaný olovený akumulátor vydrží veľa zábavy

Výborný spoločník

Tento reproduktor vám spríjemní chvíle pri práci, dovolenke alebo pri pobyte pri vode. Vďaka svojej ľahkej konštrukcii a priloženému popruhu vyniká jednoduchou manipuláciou. Jeho moderný vzhľad podčiarkuje kombinácia čiernej a striebornej farby. Tá je doplnená o kovové rohy, ktoré ho chránia proti poškodeniu. O napájanie systému s vysokým výkonom sa stará olovený akumulátor, ktorý vyniká dlhou výdržou a životnosťou aj pri častom nabíjaní. Ak vás baví karaoke alebo skôr hra na gitaru, zaiste vás poteší prítomnosť vstupov aj pre tieto zariadenia. Reproduktor LENCO pomocou USB portu a čítačky SD kariet vie prehrať hudbu priamo z pamäťových médií. Pomocou technológie Bluetooth sa dokáže tiež spárovať s vaším smartfónom alebo tabletom. Pre ľahkú dostupnosť sú všetky ovládacie prvky a konektory umiestnené na čelnej strane reproduktora.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenco PA-45
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco PA-45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco PA-45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco PA-45. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco PA-45.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií