MS hokej AP+ slevy

LG GBB530PZCFB

Zobraziť katalóg
LG GBB530PZCFB
4,7 3 hodnotení
Chladnička kombinovaná, A +++, 201cm, objem chladnička / mraznička 252 / 91l, hlučnosť 38dB, Multi Air Flow, Total No Frost, Smart Diagnosis, mraziaci výkon 14kg / deň
Kód:  FAC2500o Produktové číslo:  GBB530PZCFB Stránky výrobcu

LG GBB530PZCFB

201cm kombinovaná chladnička s mrazničkou LG GBB530PZCFB má všetko, čo od kvalitnej chladničky požadujete. Chytro riešený vnútorný priestor, funkciu No Frost alebo bezhlučnosť a vysoká energetická úspora - to je len zoznam z toho, čo tento model v nerezovom kabáte ponúka. Je nabitá modernými technológiami pre efektívne skladovanie vašich potravín. V prípade neočakávanej poruchy potom stačí priložiť chytrý telefón a diagnostika sama rozpozná problémy.


Total No Frost

žiadne odmrazovanie vďaka beznámrazovej technológii Total No Frost. Táto technológia tiež zaistí efektívnejšie chladenie a zachovanie chladu po dlhú dobu. Ak do chladničky vložíte pivo z prostredia s teplotou 30 ° C, bude vychladené na 7 ° C za 2 hodiny a 40 minút. Funkcia No Frost vám tiež umožní ľahký prístup k zmrazeným potravinám a zároveň zachováva čistejší interiér.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Total No Frost

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Multi Air Flow

MULTI AIR FLOW

Systém rozšíreného prúdenia vzduchu Multi Air Flow zaisťuje efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke i mrazničke. Vďaka tomuto systému sa po každom otvorení chladničky rýchlejšie obnovuje vnútri nastavená teplota. Cirkulácia vzduchu rovnomerne rozprestiera studený vzduch a potraviny kdekoľvek v chladničke vydržia dlhšie čerstvé.


Priehradka na zeleninu a ovocie

MOIST BALANCE Crisper priehradka na zeleninu a ovocie s mriežkovaným krytom udržiava optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom zráža na mriežke. To udržiava správnu rovnováhu vlhkosti v priehradke.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
MOIST BALANCE CRISPER

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Dvířka ZERO CLEARANCE

Pravý uhol stačí

Pri otvorení dverí chladničky v uhle 90 ° je možné vybrať všetky priehradky a nemusíte  mať vašu chladničku otvorenú dokorán a báť sa, že dverami zničíte okolitý nábytok alebo naopak.


Múdra diagnostika

V prípade akejkoľvek poruchy chladničky môžete priblížiť chytrý telefón s nainštalovanou LG aplikáciou. Iba 20 sekúnd stačí na to, aby technológia Smart Diagnosis rozpoznala problémy.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LG Smart Diagnosis

Kľúčové vlastnosti

  • LG Total No Frost
  • LG Lineárny kompresor
  • Multi-Air Flow: rozšírené prúdenie chladného vzduchu
  • Ochrana dverného tesnenia
  • Moist Balance: udržanie optimálnej úrovne vhkosti (ovocie + zelenina)
  • Smart Diagnosis: inteligentná diagnostika
  • Expresné mrazenie
  • Skryté pánty
  • Možnosť otočenia dverí
  • Typ madla: krátka hliníková barová madla
  • Alarm otvorených dverí
  • Power Off
  • Eco Friendly
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
FRESH 0° ZONE

Táto chladnička sa hodí aj do početnejších rodín. Jej celkový vnútorný objem 343 litrov pohodlne pojme aj naozaj veľké nákupy. Chladiaca časť má objem 252 litrov a disponuje štyrmi poličkami a dvoma boxami, vo dverách nájdete štyri široké priehradky. V mraziacej časti sa nachádzajú tri veľké boxy. Ochrana dverného tesnenia zabraňuje rastu plesní a spoľahlivo tak bráni deformácii tesnenia. FRESH 0 ° ZONE skladuje vaše potraviny pri nižšej teplote okolo 0 °, čo je optimálne pre skladovanie napr. Mäsa a rýb, ktoré zostanú čerstvé omnoho dlhšie. Medzi prednosti chladničky patrí tiež alarm otvorených dverí, vnútorný LED displej a v neposlednom rade LG lineárny kompresor, na ktorý sa vzťahuje desaťročná záruka. S lineárnym kompresorom je spojená aj  32% nižšia spotreba energie, nižšia hlučnosť a väčšia spoľahlivosť.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB530PZCFB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB530PZCFB.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií