PET AD homeoffice

LG GBB530PZCPS

Zobraziť katalóg
LG GBB530PZCPS
Chladnička kombinovaná, A++, 201 cm, objem chladničky/mrazničky 252/91 l, hlučnosť 41 dB, MultiAir Flow, Total No Frost, Smart Diagnosis, ochrana dverového tesnenia - zabránenie rastu plesní a deformácii tesnenia, Moist Balance, mraziaci výkon 9 kg/24 hod.
Kód:  FAC2500s Produktové číslo:  GBB530PZCPS Stránky výrobcu

LG GBB530PZCPS

Dodajte svojej kuchyni moderný punc s priestrannou a elegantnou kombinovanou chladničkou LG GBB530PZCPS. Jej širokej škále praktických funkcií dominuje systém MultiAir Flow, ktorý efektívne vyrovnáva teplotné odchýlky pri dlhšie otvorených dverách, čím vašim potravinám zaisťuje lepšie skladovacie podmienky a dlhšiu čerstvosť. Výskyt v úspornej energetickej triede A++ je dielom lineárneho kompresora a automatickej funkcie Total No Frost. S ňou môžete dať navždy zbohom namáhavému ručnému odmrazovaniu a dopriať si vďaka nej rýchle vychladenie napríklad vášho obľúbeného nápoja.

Bez vlhkosti, plesní a s minimom rizík

Ak chcete udržať zeleninu čo najdlhšie čerstvú, umiestnite ju do špeciálnej priehradky Moist Balance. Jej mriežkovaný kryt zachytáva a zráža prebytočnú vlhkosť, takže zelenina podlieha skaze aj vysúšaniu o poznanie pomalšie. Nielen zeleninu, ale aj ďalšie potraviny chráni pred plesňami účinná ochrana dverového tesnenia. Tie tiež disponujú detským zámkom, ktorý spoľahlivo ochráni vaše ratolesti a pomôže minimalizovať riziká a nebezpečenstvá, ktoré sú s používaním spotrebiča spojené.

S úspornými technológiami ušetríte za prevádzku

Sklenené priehradky možno ľahko udržiavať čisté vďaka technológii Zero Clearance, s ktorou ich môžete vyberať už pri 90° uhle otvorenia dvierok. Celý chladiaci priestor je prehľadne osvetlený výkonnými, hoci úspornými LED diódami. LG GBB530PZCPS ponúka nielen nadštandardné bezpečnostné opatrenia a možnosť odľahčiť peňaženke pri platení preddavkov za energie. V prípade poruchy vám postačí iba 20 sekúnd na to, aby ste vďaka systému Smart Diagnosis rozpoznali problém a mohli ho začať riešiť bez zbytočného odkladania.

Vybavenie:

Chladiaca časť

  • 3 police z tvrdeného skla
  • 2 špeciálne dolné zásuvky Moist Balance Crisper a Fresh 0 Zone
  • LED osvetlenie
  • Držiak na vajíčka

Mraziaca časť

  • 3 zásuvky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LG GBB530PZCPS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GBB530PZCPS.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií