AD homeoffice PET

LG GSB760SWXV

Zobraziť katalóg
LG GSB760SWXV + 10 rokov záruka na kompresor
Americká chladnička americká, 179cm, A+, objem 406/220l, hlučnosť 39dB, Total No Frost, MultiAir Flow, Moist Balance Crisper, Deodorizér, NFC Smart Diagnosis, Expresné mrazenie, detský zámok, doba skladovania pri poruche 10hod, mraziaci výkon 12kg/24hod., 179x91.2x73.8cm
Kód:  LGCHL001 Produktové číslo:  GSB760SWXV Stránky výrobcu

LG GSB760SWXV

Americká chladnička s obrovským objemom 626 l je vyrobená v úspornej energetickej triede A+. Disponuje vyspelými technológiami ako sú Total No Frost, Multi-Air Flow, NFC Smart Diagnosis alebo Deodorizér pre svieži vzduch. V priestore chladničky nájdete dostatočný priestor pre všetky druhy potravín, nechýbajú ani samostatné zásuvky na zeleninu s udržaním optimálnej úrovne vlhkosti technológiou Moist Balance Crisper. Celý vnútorný priestor je osvetlený úsporným LED osvetlením. Určite tiež oceníte vonkajší LED displej na dverách, ktorý slúži na zobrazenie a nastavenie teploty pre chladničku a mrazničku zvlášť. 

Hlavné prednosti

  • elegantná chladnička typu Side-by-Side
  • veľký objem - celkom 626 litrov
  • automatické odmrazovanie
  • automatické odtávanie
  • beznámrazová technológia Total No Frost
  • rovnomerná cirkulácia vzduchu MultiAir Flow
  • expresné mrazenie predlžuje životnosť mrazených potravín
  • pohlcovač zápachu pre svieži vzduch
  • alarm otvorených dverí
  • inteligentná diagnostika Smart Diagnosis
  • invertný lineárny kompresor
  • energetická trieda A+
  • detská poistka

Moderné technológie, maximálna spoľahlivosť

Pomocou beznámrazovej technológie Total No Frost už nebudete musieť chladničku odmrazovať. Vďaka rovnomernej cirkulácii vzduchu v chladničke vydržia potraviny oveľa dlhšie čerstvé. K čerstvosti tiež poslúžia priehradky na zeleninu a ovocie s mriežkovanými krytmi, ktoré udržujú optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom zráža na mriežke. Zvyšok priestoru je potom rovnomerne ochadzovaný niekoľkýmí prúdmi chladného vzduchu pomocou inteligentnej technológie MultiAir Flow. Pokiaľ bude mať chladnička nejaký problém, tak pomocou inteligentnej diagnostiky Smart Diagnosis môžete všetko vyriešiť pomocou vášho smartfónu.

Nízka spotreba energie

Ďalšou prednosťou chladničky je lineárny kompresor, ktorý má nižšie trenie, o 20% nižšiu spotrebu energie, nižšiu hlučnosť a väčšiu spoľahlivosť. Ochrana dverného tesnenia zase skvele zabráni rastu pliesní a deformácii tesnenia. Ak budete potrebovať rýchlo zmraziť vložené čerstvé potraviny, tak môžete použiť expresné mrazenie a funkciu Express Freeze. Uchovávajte potraviny vždy čerstvé s touto modernou a praktickou americkou chladničkou LG.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, rada bych se zeptala,jak moc je nutne,kvuli suplatum otevirat dvere,mam prosrot na lednici 94cm,coz by melo dle uvadene sire stačit,ale prave dvere oteviram ke stene,tudiz mam obavu,zda staci dvere otevrit do uhle 45st. Dekuji martina

Hezký den, ráda bych se zeptala, jaká je vnitřní šířka lednice i mrazáku. Děkuji, Petra

Diskusia a poradňa k LG GSB760SWXV
Príslušenstvo pre LG GSB760SWXV
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GSB760SWXV.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií