AD homeoffice AD homeoffice

LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor

Zobraziť katalóg
LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor
5 4 hodnotení
Americká chladnička americká, 175,3 cm, A+, objem chladnička/mraznička 346/162 l, hlučnosť 40 dB, Total No Frost, výrobník ľadu, mraziaci výkon 12 kg /24 hod., povrch Platinum Silver 3
Kód:  FAC3506f Produktové číslo:  GSL325PZCVD Stránky výrobcu
LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor Predaj skončil

LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor

LG GSL325 PZCVD je chladnička amerického typu, ktorá ponúka veľa vnútorného priestoru aj v mraziacej časti. Samozrejmosťou sú pokročilé technológie, ktoré chladničke pomáhajú v bezproblémovom chode. Napríklad vďaka Total No Frost už nikdy nebudete musieť chladničku odmrazovať. Vnútorné usporiadanie ponúka 3 výsuvné police z tvrdeného skla, zásuvku Moist Balance, v ktorej si zelenina a ovocie udržuje optimálnu vlhkosť, na dverách nájdete zásobník na vajíčka a priehradku na syry. V mrazničke sú tiež tri police a 2 zásuvky, nájdete v nej aj výrobník ľadu s drvičkou.


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
LED osvětlení

LED osvetlenie

Brilantne rozsvieti chladničku a všetko, čo je v nej umiestnené. LED osvetlenie skvele osvetľuje všetky kúty vašej chladničky a je energeticky úsporné.


Total No Frost

Už žiadne odmrazovanie vďaka beznámrazovej technológii Total No Frost. Cirkulácia vzduchu rovnomerne rozprestiera studený vzduch a potraviny umiestnené kdekoľvek v chladničke vydržia dlhšie čerstvé. Funkcia No Frost vám tiež umožní ľahký prístup k zmrazeným potravinám a zároveň zachováva čistejší interiér.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Total No Frost

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Moist Balance Crisper přihrádka

Priehradka na zeleninu a ovocie

MOIST BALANCE Crisper priehradka na zeleninu a ovocie s mriežkovaným krytom udržiava optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom zráža na mriežke. To udržiava správnu rovnováhu vlhkosti v priehradke.


Aj napriek veľkému výkonu si spotrebič udržiava hlučnosť na veľmi prijateľnej hodnote 40dB.Tesnenie dverí je ošetrené antibakteriálnym činidlom, ktoré bráni rastu plesní, a tak bráni deformácii tesnenia. Samozrejmosťou je detský zámok, nechýbapriehradka na syry,výrobník ľadu a nápojový automat s pripojením na vodu. Chladnička využíva lineárny kompresor, ktorého výhodou je technológia s nižším trením a s ním spojená o viac ako 32 % nižšia spotreba energie, nižšia hlučnosť a väčšia spoľahlivosť. Na lineárny kompresor je poskytovaná predĺžená záruka 10 rokov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Má tato lednice 4 kolečka nebo 2 kolečka a 2 nožky? Děkuji.

Dobrý den. Je možno k této ledničce dokoupit středové a dveřní poličky? Za jakou cenu? Děkuji. Erika Malíková

Dobrý den, je u tohoto typu lednice nutné připojení na vodu?

Ahoj, prosím o info jaká je šířka dveří v pantů, aby zk věděl kolik potřebují prostoru okolo lednice a jak moc naklopí dveře lednice, na jedné straně bude zeď, na druhé straně bude prostor kuchyně, díky

Diskusia a poradňa k LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor
Príslušenstvo pre LG GSL325PZCVD + 10 rokov záruka na kompresor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LG GSL325PZCVD + 10 let záruka na kompresor.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií