PET PET

Liebherr CNEL 4213

Zobraziť katalóg
Liebherr CNEL 4213
Chladnička kombinovaná, 186.1cm, A ++, objem 165 / 129l, NoFrost, SuperFrost časovo riadený, ovládanie MagicEye s LCD a digitálnym ukazovateľom teploty, doba skladovania pri poruche 26hod., mraziaci kapacita 8kg / 24hod., 186.1x60x65.7cm
Kód:  LBH087 Produktové číslo:  999180551 Stránky výrobcu

Liebherr CNEL 4213

Energeticky úsporná kombinovaná chladnička s mrazničkou umiestnenou v dolnej časti vás poteší rozumnou cenou, svojimi funkciami a tiež príjemným vzhledom. Ovláda sa pomocou MagicEye s LCD a digitálnym ukazovateľom teploty.Samozrejmosťou je LED osvetlenie vnútorných priestorov. Príjemne prekvapí jednotlivé funkcie: No Frost, Duo Cooling, Super Frost, Vario Space či Frost Safe.  

Chladnička obsahuje tri sklenené poličky s nerezovou lištou, z toho dve výškovo nastaviteľné. Súčasťou je aj jedna priestranná nádoba na zeleninu a ovocie. Dve poličky sú umiestnené vo dverách. Mraznička má štyri boxy.

Chladnička je v striebornom prevedení. Dvere majú integrovanú rukoväť a je možné ich namontovať, aby sa dali otvárať doľava alebo doprava. 

Prečo si zvoliť túto chladničku do svojej kuchyne? 

  • energeticky úsporná
  • jednoduchý a praktický dizajn
  • priestranná
  • LED osvetlenie
  • nízka hlučnosť

Funkcie pre kvalitné chladenie a zamrazenie

    No Frost
    Automatické odmrazovanie sa postará o to, aby potraviny nebola žiadna námraza. Rovnako tak žiadny led nenájdete vo vnútorných priestoroch mrazničky. 

    Duo Cooling
    Táto funkcia zaisťuje oddelené chladiace okruhy pre chladničku a mrazničku. Vďaka tomu, môžete napríklad pri odchode na dovolenku vypnúť chladničku, ale mrazničku môžete nechať zapnutú. 

    super Frost
    Funkcia Super Frost zmrazujú potraviny rýchlo a efektívne. Pri vložení potraviny sa teplota v mrazničke zníži na -32 ° C, po zamrazenie sa vráti teplota do normálu. Napríklad zamrazené zelenine tak zostane viac vitamínov.

    vario Space
    Funkcia slúži pre uloženie väčších potravín do mraziacej časti. Zásuvky aj sklenené police v mrazničke sú vyberateľné pre zväčšenie priestoru. 

    Frost Safe
    Zásuvky v mrazničke sú veľmi dobre utesnené a tak neuniká zbytočne chlad pri otváraní dvierok. Zásuvky sú priehledné a sú tak dobre na prvý pohled vidieť skladované potraviny. 

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    Príslušenstvo pre Liebherr CNEL 4213
    Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CNel 4213.
    P-DC1-WEB11
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií