PET PET

LIEBHERR CUN 4033

Zobraziť katalóg
LIEBHERR CUN 4033
Chladnička kombinovaná, výška 201 cm, A++, objem 287/111 l, 3 zásuvky, ventilovaná chladnička, polička na fľaše, V x Š x H: 201 x 60 x 63 cm
Kód:  FAC2260q Produktové číslo:  CUN4033 Stránky výrobcu

LIEBHERR CUN 4033

Celkový objem 398 l je len jednou z mála výhod kombinovanej chladničky Liebherr CUN 4033. Jej hlavnou prednosťou je komfortná výbava a funkcia automatického odmrazovania, vďaka ktorej do tohto procesu nemusíte zasahovať manuálne. Nemenej poteší aj prívetivý dizajn spotrebiča.

Teplotu chladiacej aj mraziacej časti nastavíte pomocou ovládača Magic Eye, umiestneného vedľa kontrolného panela s LED diódami. Tyčové držadlo s integrovanou mechanikou prepožičiava dvierkam chladničky otváranie v smere, ktorý vám príde vhod. Spotrebič ľahko prepravíte z miesta na miesto na transportných kolieskach a môžete ho zasunúť k stene až na doraz, a to vďaka odvetrávaniu, ktoré je na chladničke umiestnené spredu. Akumulačná funkcia prístroja navyše umožňuje zachovať potravinám ich teplotu pri náhodnom výpadku prúdu, a to až 25 hodín.

Objem pre päťčlennú rodinu

282 l objem chladiacej časti chladničky umožňuje uskladniť také množstvo potravín, s ktorým si bohato vystačí päťčlenná rodina. Chladničku zvnútra rozdeľuje 5 sklenených poličiek, drôtený držiak na fľaše a dvojica priehradiek na ovocie a zeleninu. 3 zásuvky z priehľadného plastu tvoria mraziacu časť s objemom 89 l, ktorá vďaka teplotám pod -18 °C predlžuje trvanlivosť uskladnených potravín aj o niekoľko mesiacov. Schopnosť zamraziť až 16 kg potravín v priebehu 24 hodín vypovedá o vysokej výkonnosti mrazničky.

Skladovanie bez námrazy

Efektivita funkcia No Frost je postavená na báze cirkulácie vzduchu, ktorá potravinám sprostredkováva optimálnu skladovaciu teplotu a chráni ich pred námrazou. Jej hlavnou príčinou býva prebytočná vlhkosť v chladničke, LIEBHERR CUN 4033 si s ňou však poradí pomocou zabudovanej ventilácie.

S automatickým rozmrazovaním ušetríte námahu aj peniaze

Vďaka automatike si už nikdy nemusíte robiť starosti s manuálnym odmrazovaním. Efektné kompresory a špeciálna elektronika chladničky vám doprajú nielen komfort, ale aj energetickú úsporu. Nie nadarmo sa spotrebič nachádza v energetickej triede A++.

Stála teplota, šetrné mrazenie

Kedykoľvek nastane nežiaduce kolísanie teploty vnútri chladničky (napr. vplyvom dlhodobo otvorených dvierok), bezpečne vás na túto skutočnosť upozorní svetelný a zvukový signál. Inak za akýchkoľvek okolností zostáva zachovaná teplota, ktorú ste obom častiam chladničky vy sami nastavili pomocou elegantného ovládača Magic Eye. Vedľa neho sa nachádza kontrolný panel s prehľadne vyobrazenými informáciami o časovo ovládanej automatike SuperFrost. Tá sa postará o šetrnejšie zmrazenie potravín s dôrazom na zachovanie potrebných živín a vitamínov v nich obsiahnutých.

VarioSpace - priestor na zásoby ako stvorený

Akonáhle z mraziaceho priestoru vyberiete zásuvky a sklenené podlahy, vznikne skladovací priestor navyše - tzv. VarioSpace. Do neho môžete umiestniť ďalšie potraviny, ktoré by sa vám do mrazničky za bežných okolností nezmestili, ovocím na zimu počínajúc a väčšími kusmi mäsa končiac.

Tichá prevádzka na úrovni najdrahších chladničiek

Prívlastok jedného z najtichších spotrebičov svojho druhu si chladnička LIEBHERR CUN 4033 zaslúžila vďaka prevádzkovej hlučnosti 40 dB. Iné modely ľahko predbehne, zatiaľ čo s tými najdrahšími, ktorým tichú prevádzku prepožičiava invertovaný kompresor, môže v tomto ohľade zápasiť úplne plnohodnotne.

Vybavenie:

Chladiaca časť:

  • 5 odkladacích plôch
  • 2 boxy na fľaše
  • 3 boxy na konzervy
  • Misky na vajcia
  • Polička na fľaše so stojanom
  • 2 zásuvky na ovocie a zeleninu

Mraziaca časť:

  • 4 zásuvky s priehľadným čelom a systémom Frost Safe
  • Miska na ľadové kocky

Vyhotovenie:

Materiál odkladacích plôch: sklo
Materiál odkladacích poličiek vo dverách: sklo s umelohmotným rámom
Rozmery: 201 x 60 x 63
Hmotnosť: 86 kg

Príslušenstvo:

Stojanček na fľaše
Akumulátory chladu
Mraziaca doska

Poznámka: Aby bola dosiahnutá deklarovaná spotreba energie, musia byť použité k prístroju priložené dištančné prvky. Tým sa zväčší hĺbka prístroja asi o 3,5 cm. Prístroj je plne funkčný aj bez použitia dištančných prvkov, má ale nepatrne väčšiu spotrebu energie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR CUN 4033
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR CUN 4033.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií