PET PET

LIEBHERR ICUS 3214

Zobraziť katalóg
LIEBHERR ICUS 3214
Vstavaná chladnička vstavaná, kombinovaná, výška 178 cm, A++, objem 232/59 l, 3 zásuvky, FrostSafe, SuperFrost, ventilovaná chladnička, V x Š x H: 178 x 56 x 55 cm
Kód:  FAC2260o Produktové číslo:  ICUS3214 Stránky výrobcu

LIEBHERR ICUS 3214

Vysokokvalitný materiál a zaradenie do druhej najúspornejšej triedy energetickej účinnosti A++ sú hlavnými prednosťami kombinovanej chladničky Liebherr ICUS 3214. Jej obsluhu vám uľahčí komfortná elektronika a vďaka systému VarioSpace do nej uskladníte aj tie najobjemnejšie druhy potravín. O životnosť zeleniny, mäsa, mliečnych výrobkov alebo vajec nemusíte mať strach ani pri výpadku prúdu - aj bez napájania dokáže chladnička uchovať stálu teplotu uskladnenia až 24 hodín.

Zachová potravinám vitamíny

Chladiaca časť s objemom 232 l disponuje 5 priestrannými poličkami z tvrdeného skla a priehradkou na fľaše a vajcia. Samozrejmosťou je aj zásuvka na ovocie a zeleninu. Mrazničku tvoria 2 zásuvky s priehľadným čelom, o ktorých tepelnú izoláciu sa stará systém FrostSafe. Vďaka ovládaču Magic Eye, umiestnenom v hornej časti chladničky, ľahko uvediete do prevádzky funkciu SuperFrost. Tá znižuje teplotu mraziacej časti až na -32 °C, takže potraviny zmrazuje šetrne a udržiava im ich živiny a vitamíny. Táto funkcia je v prevádzke 6 hodín a akonáhle skončí, dostane sa chladnička automaticky do klasickej prevádzky.

Efektívnejšie a úspornejšie mrazenie

Technológia SmartFrost sa stará o rovnomerné rozkladanie teploty v mrazničke, ktorej výsledkom je nižšia tvorba námrazy a lepší mraziaci efekt pri úspornejšej prevádzke. To má na svedomí najmä špeciálny výparník, ktorý ovíja nádoby v mraziacej časti chladničky. Steny mrazničky tak možno pri manuálnom odmrazovaní ľahšie čistiť. Špecialitu predstavuje možnosť vyňať sklenené podlahy medzi jednotlivými zásuvkami a vytvoriť špeciálny priestor VarioSpace. Do neho umiestnite skutočne objemné potraviny, medzi nimi napríklad niekoľkoposchodové torty alebo moriaka vcelku.

Vybavenie:

Chladiaci diel:

  • 5 odkladacích plôch
  • 1 box na fľaše
  • 2 boxy na konzervy
  • Misky na vajcia
  • Ventilátor
  • Stropné osvetlenie
  • Zásuvka na ovocie a zeleninu

Mraziaci diel:

  • 2 zásuvky s priehľadným čelom a systémom FrostSafe

Príslušenstvo:

  • Stojanček na fľaše
  • Mraziaca doska
  • Akumulátory chladu

Vyhotovenie:

Materiál odkladacích plôch: tvrdené sklo
Materiál odkladacích poličiek vo dverách: tvrdené sklo s antikorovou lištou
Rozmery: 178 x 56 x 55

Aby bola dosiahnutá deklarovaná spotreba energie, musia byť použité k prístroju priložené dištančné prvky. Tým sa zväčší hĺbka prístroja asi o 3,5 cm. Prístroj je plne funkčný aj bez použitia dištančných prvkov, má však nepatrne väčšiu spotrebu energie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U této lednice je uveden chybný energetický štítek. Na štítku jsou jiné parametry a taková lednice stojí o cca 10 000 Kč více. Může to mást zákazníky.

Diskusia a poradňa k LIEBHERR ICUS 3214
Príslušenstvo pre LIEBHERR ICUS 3214
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR ICUS 3214.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií