AD homeoffice AD homeoffice

LIEBHERR T 1404

Zobraziť katalóg
LIEBHERR T 1404
Mini chladnička kombinovaná, 85 cm, A+, objem chladnička/mraznička 107/15 l, hlučnosť 41 dB, mraziaca kapacita 2 kg/24 hod., biela
Kód:  FAC2255k Produktové číslo:  T 1404

LIEBHERR T 1404

Voľne stojaca kombinovaná chladnička od spoločnosti Liebherr aj napriek svojím kompaktným rozmerom ponúka dostatok priestoru na uloženie potravín. Vďaka malým rozmerom ju môžete využiť všade tam, kde nie je miesta nazvyš, teda v malých bytoch, na internáte, na chate. Každý používateľ ocení prehľadný vnútorný priestor, štandardné osvetlenie či ekonomickú prevádzku v energetickej triede A+, kedy chladnička ročne spotrebuje 177 kWh. Určite vás poteší aj tichá prevádzka.

Úžitkový objem chladničky je 107 l, k dispozícii budete mať ešte 15-litrovú mraziacu priehradku v hornej časti spotrebiča a mraziaci výkon 2 kg/24 hod. Funkcia CoolPlus umožňuje znížiť mraziacu teplotu na niekoľko hodín, a tak šetrne zmraziť potraviny. Priestor chladničky je rozdelený pomocou dvoch sklenených poličiek z tvrdeného skla. Nechýba ani objemný box určený na ovocie a zeleninu. Dvierka ponúkajú dostatok miesta na fľaše či vajcia, maslo a iné drobné potraviny.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LIEBHERR T 1404
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LIEBHERR T 1404.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií