PET AD homeoffice

Logitech MX Sound

Zobraziť katalóg
Logitech MX Sound
4,8 5 hodnotení
Reproduktory – bezdrôtové, Bluetooth 4.1, 3.5mm jack, dotykové ovládanie, RMS 12W
Kód:  MH330k1k Produktové číslo:  980-001283

Logitech MX Sound

Logitech logo

Nová úroveň počúvania

MX Sound

Logitech MX Sound

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ozvučenie vo vysokej kvalite

Bezdrôtové reproduktory MX Sound renomovaného výrobcu Logitech dosahujú vždy znamenitý zvuk, či už počúvate hudbu, sledujete videá alebo napríklad filmy. Reproduktory vynikajú špičkovými meničmi, nadchnú vás prémiovou tkaninou a podsvietenými ovládacími prvkami, ktoré sa aktivujú pohybom vašej ruky. Reproduktorové duo stačí bezdrôtovo prepojiť so smartfónom alebo tabletom prostredníctvom technológie Bluetooth 4.1 a vaša súkromná hudobná párty sa môže začať. Signál dosiahne až do 25 metrov, samozrejme za priamej viditeľnosti. Pomocou káblového pripojenia môžete pripojiť aj ďalšie zariadenia, ako napríklad stolný počítač alebo televízor. Medzi zariadeniami pripojenými bezdrôtovo a drôtovo potom môžete vďaka funkcii Logitech Easy-Switch pohodlne prepínať. Okrem kvalitného zvukového výstupu reproduktory potešia aj nevšedným kruhovým dizajnom v elegantnom čiernom vyhotovení. Vzhľadovo sa tak hodia prakticky do akéhokoľvek interiéru.

Striedajte žánre aj zariadenie

Reproduktory MX Sound od Logitech môžete bezdrôtovo spárovať až s dvoma zariadeniami Bluetooth a ľahko medzi nimi prepínať. Jedno zariadenie možno pripojiť aj prostredníctvom bežného 3,5 mm vstupu. Plynulé prepínanie medzi zdrojmi zvuku má na starosti technológia Easy-Switch, vďaka ktorej stačí zvuk na jednom zariadení pozastaviť a na druhom naopak stlačiť prehrávanie. Môžete tak jednoducho striedať rôzne playlisty, medzi sledovaním videí prehrať pár obľúbených skladieb a podobne.

Bezdrôtové reproduktory Logitech MX Sound Easy-Switch
Bezdrôtové reproduktory Logitech MX Sound – výkon

Očaria vás bohatým zvukom

O špičkový zvuk reproduktorov MX Sound sa starajú 24 W meniče, ktoré vynikajú jedinečnou konštrukciou s valcovými portami pre širší dosah basov. Reproduktory vám zakaždým naservírujú vyvážený zvuk bez nežiaduceho skreslenia, takže hudbu budete počuť presne tak, ako to jej tvorcovia zamýšľali. Optimálny zážitok z počúvania je zaistený 10° uhlom sklopenia reproduktorov.

Inovatívne ovládacie prvky

Stačí jediný dotyk a reproduktory MX Sound sa spárujú s ďalšími zariadeniami cez rozhranie Bluetooth 4.1. Rovnako jednoduché je aj nastavenie požadovanej hlasitosti. Ovládacie prvky sú umiestnené v prednej časti reproduktora a nájdete ich podľa decentného podsvietenia. To aktivujete pohybom vašej ruky. Pre úsporu energie sa po 20 minútach nečinnosti automaticky zapne pohotovostný režim.

Bezdrôtové reproduktory Logitech MX Sound – ovládacie prvky
Bezdrôtové reproduktory Logitech MX Sound

Oživia váš pracovný stôl

Elegantné reproduktory MX Sound sú vybavené striebornými ozdobnými krúžkami, ktoré korešpondujú s modernými podsvietenými ovládacími prvkami a poťahmi z luxusnej látky. Logitech túto sústavu reproduktorov navrhol ako doplnok k ostatnému prémiovému stolnému príslušenstvu zo svojej dielne. Skvele bude vyzerať napríklad s klávesnicou Craft a myšou MX Master 2S.

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat - jak je dlouhý kabel, který propojuje oba reproduktory? Dík

Dobrý den, lze k těmto reproduktorům připojit nějaký subwoofer? Děkuji

Diskusia a poradňa k Logitech MX Sound
Príslušenstvo pre Logitech MX Sound
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Sound. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX Sound. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX Sound. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech - MX Sound.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií