LEGO v APP pro AP+

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti
Bluetooth reproduktor – stereo, 90Hz–20kHz, 90dB, odolný voči vode (IPX7) a nárazom, NFC, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 15h a kapacitou 2300mAh
Kód:  MH330c2i Produktové číslo:  984-000562
Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti


vypnuté
Odolný bezdrôtový reproduktor
 

Odolný bezdrôtový reproduktor

Hľadáte odolný bezdrôtový reproduktor, ktorý s vami môže byť napríklad aj pod vodou? V tom prípade sa vám bude páčiť Logitech Ultimate Ears BOOM 2 v odolnej konštrukcii. Rozprúdi každú párty a ponúka sexy dizajn a 360° zvuk pre perfektný zážitok pri stretnutí s priateľmi. Neobmedzujte sa, počúvajte hudbu kdekoľvek!



Hudobná párty pri vode

Vezmite si reproduktor Logitech Ultimate Ears BOOM 2 na hory či na raft. Aj keby spadol do vody, tak sa nič nedeje. Pod hladinou 1 m totiž vydrží až 30 minút. Nestačí vám jeden reproduktor? Streamujte hudbu rovno do dvoch Ultimate Ears BOOM 2. Na to poslúži technológia Bluetooth s dosahom až 30 m a aplikácia zadarmo pre iOS a Android.

vypnuté
Logitech Ultimate Ears BOOM 2
 


vypnuté
Ovládanie poklepaním
 

Ovládanie poklepaním

Bluetooth reproduktor Logitech Ultimate Ears BOOM 2 je navrhnutý nielen s odolnou konštrukciou, ale aj intuitívnym ovládaním. Chcete prepnúť pesničku, ale nemôžete nájsť svoj smartfón alebo tablet? Dvakrát zľahka kliknite na reproduktor a skladba sa sama prepne. Jedným poklepnutím skladbu pozastavíte.



Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtový reproduktor odolný voči vode aj prachu
  • Perfektný pre počúvanie hudby pri vode, na horách a pod
  • 1 m pod vodou vydrží 30 minút
  • Dvakrát kliknite a skladba sa automaticky prepne
  • 360° zvuk - hudbu si užijú všetci okolo
  • Svieži dizajn pre dokonalú atmosféru
vypnuté
 Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Black Dragon
 
 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den,kolik ma prosim tento reproduktor wattu?vim ze vyrobce neuvadi ale alespon odhadem?da se zvuk silou a cistotou alespon castecne srovnavat s reproduktory Bosse ci JBL?Nebo jen vopicarna na vodu?diky moc Novak

Dobrý den mám otázku na produkt UE BOOM1 který jsem od vás zakoupil . Ztratil jsem od něj krytku "gumu" ob micro usb atd. Která především chránila před kontaktem s vodou . Je možné ochranné krytí někde sehnat ? Děkuji mockrát za jakoukoliv odpověd. Jaroslav Vrátný

chcem sa spitat či UE Boom 2 skresluje pri vyžsich tonoch a ake ma basy , či teda od neho neni lepši sony srs xb3

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda Logitech Ultimate Ears BOOM 2 je kompatibilní se smartphone s Windows 10 (Lumia 950)? Pro smartphone s Android a iOS jsou dostupné aplikace tudíž pro tyto operační systémy je speaker určen. Pro smartphony s Windows 10 aplikace není. Funguje tedy speaker i bez aplikace jen pomocí párování přes bluethoot?

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears BOOM 2 - Yeti.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií