PET AD homeoffice

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia
4,3 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor – stereo, 65Hz–20kHz, 90dB, vodo (IPX7) a nárazu odolný, NFC, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 20h a kapacitou 3600mAh
Kód:  MH330e1f Produktové číslo:  984-001221
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther

Reproduktor je navrhnutý tak, aby rozprúdil párty v každom rohu miestnosti vďaka 360° zvuku. Je jedno či vonku prší alebo svieti slniečko, či zrovna zdolávate nejakú horu alebo sa plavíte na rafte. Nech už robíte akýkoľvek extrémny šport, vašu obľúbenú hudbu si teraz môžete vychutnať naozaj kdekoľvek. Teraz naviac v limitovanej edícii Le Panther.


Hudobné šialenstvo na cestách

Ak hľadáte prenosný reproduktor, ktorý si môžete pustiť naozaj kdekoľvek, potom ste ho práve našli. Odolný voči nečistotám, odolný voči vode, odolný voči nárazu. To všetko je Ultimate Ears MEGABOOM. Vypadol vám reproduktor z batohu na zem? Sedíte vonku a začína zrovna pršať? Nevadí. Aj keby vám spadol do vody, nič sa nedeje. V hĺbke 1 metra totiž vydrží až pol hodiny. 


Navrhnutý pre každodenné dobrodružstvo

Jeden reproduktor vám nestačí? Streamujte hudbu rovno do dvoch Ultimate Ears MEGABOOM. A to prostredníctvom technológie Bluetooth (dosah až 30 metrov) a inteligentnej aplikácie, ktorá je zadarmo. Zároveň je kompatibilná so systémom Android aj iOS.


Intuitívne ovládanie

Poznáte to, sedíte pri táborovom ohni a zábava je v plnom prúde. V tom zazvoní telefón a vy ho potrebuje naliehavo vybaviť? Žiadny problém, vďaka vstavanému mikrofónu, ktorý smeruje do všetkých strán môžete svoj hovor v pohode vybaviť, dokonca ho aj zdieľať s ostatnými priateľmi a podeliť o jedinečné zážitky.


 

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Preco ho predavate za 270euro ked vo svajciarsku stoji 110 :D

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edícia
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limitovaná Edice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limited Edition. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther Limited Edition. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears MEGABOOM Le Panther limitált kiadású vezeték nélküli hangszóró.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií