AP+ plus nový vizuál

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum

Zobraziť katalóg
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum
4,4 3 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdrôtový bluetooth, stereo, 65Hz-20kHz, 90dB, vode (IPX7) a nárazu odolný, NFC, integrovaná Li-Ion batéria s výdržou až 20h
Kód:  MH330e1c Produktové číslo:  984-000491
Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum Predaj skončil

Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum

Reproduktor pre milovníkov párty

Reproduktor je navrhnutý tak, aby prebudil párty v každom rohu miestnosti vďaka 360° zvuku. Či už vonku prší alebo svieti slniečko. Či už zrovna zdolávate nejakú horu alebo sa plavíte na rafte. Nech už robíte akýkoľvek extrémny šport. Vašu obľúbenú hudbu si teraz môžete vychutnať naozaj kdekoľvek.


Hudobné šialenstvo na cestách

Ak hľadáte prenosný reproduktor, ktorý si môžete pustiť naozaj kdekoľvek, potom ste ho práve našli. Odolný voči nečistotám, odolný voči vode, odolný voči nárazu. To všetko je Ultimate Ears MEGABOOM. Vypadol vám reproduktor z batohu na zem? Sedíte vonku a začína zrovna pršať? Nevadí. Aj keby vám spadol do vody. Nič sa nedeje. V hĺbke 1 metra totiž vydrží až pol hodiny.


Navrhnutý pre každodenné dobrodružstvo

Jeden reproduktor vám nestačí? Streamujte hudbu rovno do dvoch Ultimate Ears MEGABOOM. A to prostredníctvom Bluetooth (dosah až 30 metrov) a inteligentnej aplikácie, ktorá je zadarmo. Zároveň je kompatibilný ako so systémom Android, tak aj iOS.


Intuitívne ovládanie

Poznáte to, sedíte u táborového ohňa a zábava je v plnom prúde. V tom zazvoní telefón a vy ho potrebuje naliehavo vybaviť? Žiadny problém, vďaka vstavanému všesměrovému mikrofónu môžete svoj hovor v pohode vybaviť, dokonca ho aj zdieľať s ostatnými priateľmi a podeliť sa o jedinečné zážitky.


Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda plánujete do balení přidávat nabíjecí adaptér?? V jiních obchod v balení normálně je. děkuji za odpověď.

Dobrý den, Zajímalo by mě, zda má nabíječka klasickou evropskou koncovku??? Děkuji za zodpovězení dotazu.

Diskusia a poradňa k Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum
Príslušenstvo pre Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech Ultimate Ears MEGABOOM - Plum. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech Ultimate Ears Megaboom - szilva.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií