AlzaBoxy Q1 Opaľovacie prípravky

ĽORÉAL PARIS

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
L'Oréal Paris

L'Oréal Paris: Pretože vy za to stojíte

Slogan „Pretože vy za to stojíte“ vznikol už v roku 1971, a tak L' Oréal Paris tento rok oslavuje už 50 rokov podpory ženského sebavedomia! Za celú dobu svojej existencie táto značka podporovala krásu vo všetkých jej podobách a obohatila trh o rad inovatívnych produktov a patentov, vďaka ktorým niekoľkokrát nastavila nové štandardy v kozmetickej brandži. Vývoj účinných a šetrných produktov, ktoré budú dostupné pre každého, sa prelína celou značkou už od začiatku jej fungovania. Čo všetko ponúka L' Oréal Paris?

Pleťová kozmetika L'Oréal Paris

Starostlivosť o pleť s L'Oréal Paris

Chcete sa zbaviť vrások, poskytnúť pleti detox alebo ju rozžiariť? V kompletných radoch pleťovej kozmetiky ĽOréal Paris nájdete ideálne riešenie práve pre svoj typ pleti. Už desiatky rokov značka v spolupráci s vedcami, dermatológmi, chemikmi a ďalšími odborníkmi vyvíja prípravky obsahujúce tie najúčinnejšie aktívne látky. Viac ako dôkladne testované výrobky tak môžu prinášať špičkovú starostlivosť ženám každého veku.

Dekoratívna kozmetika L'Oréal Paris

Dekoratívna kozmetika ĽOréal Paris sa vyznačuje vysokou účinnosťou a odolnosťou, vďaka ktorej bude váš make-up dokonalý po celý deň. Prípravky sú zároveň navrhované tak, aby ich použitie bolo jednoduché a pohodlné. Očné tiene a maskary L'Oréeal vám dodajú na prirodzenej kráse, korektory a make-upy zase zamaskujú aj tie najmenšie nedokonalosti. Vyberiete si z kozmetiky L' Oréal aj vy?

L'Oréal Paris dekoratívna kozmetika
Vlasová kozmetika L'Oréal Paris

L'Oréal Paris starostlivosť o vlasy

Práve vlasom sa ĽOréal Paris venuje viac ako 100 rokov, kedy po vývoji inovatívnej farby na vlasy „Oreál“ značka vznikla. Vlasové prípravky sú navrhované tak, aby každý typ vlasov získal rozprávkový vzhľad a potrebnú starostlivosť. ĽOréal Paris pokrýva celú oblasť starostlivosti o vlasy – od umývania cez styling a výživu až po farbenie, v ktorom je ĽOréal skutočným expertom.

Pánska kozmetika L'Oréal Paris

Rad ĽOréal Paris Men Expert bol vytvorený špeciálne pre potreby pánskej pokožky. Starostlivosť ju dodáva pomocou prípravkov na holenie a krémov, ktoré prinášajú mužskej pleti potrebnú výživu. V ĽOréal Paris zároveň myslí na všetky typy pleti, preto aj v oblasti pánskej kozmetiky Men Expert nájdete šetrné výrobky určené pre citlivú mužskú pokožku.

Pánska kozmetika L'Oréal Paris men Expert

V našej ponuke nájdete aj tovar značky L' Oréal Professionnel.

2 položky
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport 150 ml
Antiperspirant – pánsky, v spreji, na všetky typy pokožky, objem 150ml - 33,93 €/1 l
5,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DEO1000
L'Oréal Paris Men Expert Hydra Energetic Extreme Sport roll-on 50 ml
Antiperspirant – pánsky, guľôčkový, na všetky typy pokožky, objem 50ml - 101,80 €/1 l
5,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: DEO1001

ĽORÉAL PARIS

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií