AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mačacie pelechy na radiátor

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Materiál
Plyš
(1)
Bavlna
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Mačacie pelechy na radiátor sú ideálnym riešením pre všetkých chlpatých domácich miláčikov, ktorí milujú teplo a pohodlie. Umožňujú mačkám relaxovať v teple v blízkosti radiátora, zatiaľ čo poskytujú bezpečný a mäkký priestor na odpočinok. V nasledujúcom texte sa dozviete, ako vybrať ten najlepší závesný pelech pre mačky na radiátor. Neviete si rady s výberom? Čítajte ďalej, radi vám poradíme.

Pokračovať

Závesný pelech pre mačky na radiátor – pohodlie a teplo na dosah

Závesný pelech pre mačky na radiátor poskytuje mimoriadne pohodlné miesto na odpočinok. Vďaka umiestneniu blízko radiátora je toto odpočívadlo výborným riešením pre mačky, ktoré majú rady teplé miesto na relaxáciu, najmä počas chladnejších mesiacov. Vysoko umiestnený pelech na radiátor dodáva mačkám pocit bezpečia, pretože im umožňuje výhľad na okolie z bezpečnej výšky. To ich prirodzene priťahuje, pretože sú rady vo vyvýšených pozíciách. Tento mačací pelech šetrí priestor v domácnosti tým, že sa pripevňuje priamo na radiátor. To je ideálnym riešením pre menšie byty, kde nie je veľa voľného miesta.

Závesný mačací pelech na radiátor je možné umiestniť na slnečné okenné parapety alebo radiátory. Vďaka tomu je ako stvorený pre domácich miláčikov milujúcich ležanie na teplých miestach. Teplé pelechy môžu poskytnúť úľavu aj mačkám trpiacim artritídou, pretože teplo pomáha zmierniť bolesť kĺbov.

Ako vybrať závesný pelech pre mačky na radiátor?

Skontrolujte, či je závesný pelech pre mačky na radiátor kompatibilný s typom a veľkosťou vášho radiátora. Niektoré pelechy sú navrhnuté na štandardné panelové radiátory, zatiaľ čo iné môžu byť vhodné na rôzne typy vykurovacích telies. Uistite sa, že je je pelech dostatočne robustný, aby bezpečne uniesol váhu vašej mačky. Dôležitá je aj stabilita konštrukcie, aby sa mačka počas odpočinku cítila bezpečne.

Plyšový mačací pelech na radiátor patrí medzi najobľúbenejšie

Vyberte taký mačací pelech na radiátor, ktorý bude pohodlný a bude sa ľahko udržiavať. Materiály ako mäkký fleece alebo plyš sú zvyčajne veľmi obľúbené. Uprednostnite pelechy, ktoré je možné ľahko čistiť. Pre jednoduchú údržbu ponúkajú výrobcovia pelech na radiátor s odnímateľnými poťahmi, ktoré je možné prať, čo uľahčuje udržiavanie čistoty. Niektoré modely sú vyrobené z prírodných materiálov, ako je ratan alebo drevo, čo dodáva interiéru rustikálny a eco-friendly nádych.

Dizajnový pelech pre mačky na radiátor do každého interiéru

Pre majiteľov, ktorí uprednostňujú moderný vzhľad, existuje na trhu pelech pre mačky na radiátor s jednoduchými líniami a minimalistickým dizajnom. Zvyčajne sa pri ňom využíva kombinácia kovu a odolných tkanín na dosiahnutie elegantného vzhľadu. Niektoré majú veselé a hravé dizajny vrátane motívov zvierat alebo kvetinových vzorov. Zaobstarať si môžete aj pelech na radiátor v tvare rôznych objektov, čo môže byť zábavným doplnkom do domácnosti.

i

Pre mačky, ktoré majú rady pocit bezpečia, je k dispozícii závesný pelech na radiátor s vysokým okrajom alebo vystuženým lemom, ktorý poskytuje pocit závetria a súkromia. Niektoré pelechy sú tiež vybavené vstavanými hračkami, ako sú šnúrky alebo loptičky, pre dodatočnú zábavu a stimuláciu.

Aký veľký závesný mačací pelech na radiátor zvoliť?

Vyberte si závesný mačací pelech na radiátor vhodný pre vášho domáceho miláčika. Mačka by mala mať dostatok miesta na pohodlné uloženie a otáčanie, ale zároveň by nemal byť pelech príliš veľký, aby nepreťažoval konštrukciu radiátora. Niektoré modely ponúkajú možnosť nastavenia šírky alebo výšky, aby lepšie pasovali na rôzne typy radiátorov a umožňovali prispôsobenie priestoru a potrebám vašej mačky.

Ako správne nainštalovať závesný pelech pre mačky na radiátor?

Pred inštaláciou si pozorne prečítajte návod na použitie, aby bola zaistená správna a bezpečná inštalácia. Uistite sa, že má závesný pelech pre mačky na radiátor bezpečný systém upevnenia, ktorý znižuje riziko pádu alebo nestability. Po inštalácii pelechu skontrolujte, či je pevne pripevnený a nevykazuje žiadne známky voľnosti. V prvých dňoch tiež sledujte, ako sa vaša mačka na pelechu správa, aby ste sa uistili, že je pre ňu pohodlný a bezpečný.

Stále si neviete rady s výberom? Pozrite sa na naše najpredávanejšie mačacie pelechy na radiátor.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Pelech RADIATOR Zolux Skladom podľa variantu
Pelech – pre mačku, materiál: plyš
21,70 €

2 položky
4,2 12×
Pelech RADIATOR Zolux
Pelech – pre mačku, materiál: plyš
21,70 €
Skladom podľa variantu
Objednávací kód: CHPrk2119_nad
EBI D&D HOME závesné ležadlo na radiátor pre mačky 46 × 38 × 31 cm
Pelech – pre mačku,, vhodné pre všetky plemená, materiál: bavlna, závesný, rozmery 46×38×31cm (D׊×V), sivá farba, viacfarebné vyhotovenie
39,84 €
Na sklade 2 ks u dodávateľa
Objednávací kód: PETaaa0178
mačkaZákladné vybavenie pre mačiatko Čo všetko je potrebné vedieť a zariadiť pred príchodom nového mačiatka do domácnosti? V článku zistíte, ako urobiť z vášho domova bezpečný priestor pre mačiatko, čo všetko patrí do základnej mačacej výbavy a ako pristupovať k výchove mačiatka.
Ako zabezpečiť mačke žijúcej v byte potrebnú starostlivosť, zábavu, ale aj výchovu, aby ste boli vy aj vaša mačka spokojní a nič vám nechýbalo? To všetko sa dozviete v článku.
Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Čo je potrebné urobiť preto, aby sa s nami náš zvierací kamarát cítil dobre? Čo je tak fascinujúce o zvieratku, že ho chce každý mať? Domáce zvieratá nám prinesú veľa zmien a veľa radosti. Sú to lojálni partneri, ktorí nás sledujú všade, kam idú, mazajú sa s nami a dávajú nám svoju lásku a radi s nami robia bez protestu čokoľvek. Nie je to však...
Viac článkov

Mačacie pelechy na radiátor

V kategórii Mačacie pelechy na radiátor máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Mačacie pelechy na radiátor – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné mačacie pelechy na radiátor Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie mačacie pelechy na radiátor Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii mačacie pelechy na radiátor recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií