Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

MARIMEX Trendy 7001 XL

Zobraziť katalóg
MARIMEX Trendy 7001 XL
Infrasauna – pre 3 osoby, materiál MDF/kanadský jedľovec hemlock, 8× karbónový ohrievač, 2320kW, LED farebná terapia, vnútorné osvetlenie, možnosť rádia a MP3, LED osvetlenie lavice, ionizátor, tepelný snímač, ventilácia, skryté spojenie stien, rozmery vonkajšie (š×h×v): 1500×1100×2000mm, váha 56 kg
Kód:  MARSA018 Produktové číslo:  11105631 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MARIMEX Trendy 7001 XL

Infrasauna Marimex Trendy 7001 XL je vyrobená z veľmi kvalitného dreva kanadského jedľovca hemlock. Vyniká svojím moderným dizajnom a kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým ju ľahko umiestnite nielen v rodinnom dome, ale aj v priestornejšom byte. Sklenené dvere poskytujú pohodlný výhľad do okolia sauny. Užívať si saunu môžu až 3 osoby. V infrasaune sa nachádza 8 karbónových ohrievačov s povrchovou teplotou 70 - 170 ° C. Karbónové ohrievače telo prehrejú rovnomerne a do hĺbky. Pri infrasaune oceníte jej výrazne úspornejšiu prevádzku v porovnaní s klasickými saunami, a to vďaka nižšej prevádzkovej teplote. Prednosťou infračerveného žiarenia je, že preniká hlboko do tkaniva, preto nemusíte saunovaciu procedúru opakovať ako u fínskej sauny.

Hlavné vlastnosti

  • vyrobené z kvalitného dreva kanadského jedľovca hemlock
  • saunovanie pre 3 osoby
  • 8 karbónových ohrievačov prehrievajúci telo do hĺbky
  • úspornejšia prevádzku oproti klasickým saunám
  • LED Harmony pre hlbší zážitok relaxácie
  • rádio a MP3 prehrávač
  • pozitívny vplyv na vaše zdravie

Skvelé vybavenie

Infrasauna je vybavená dverami z číreho tvrdeného skla s kovovým madlom. Vychytávkou je skryté spojenie stien a systém uchytenia, kedy celistvosť stien nie je ničím narušená a výsledný estetický dojem je tak lepší. Pochváliť sa môže rádiom a MP3 prehrávačom. K vybaveniu infrasauny patrí teplotný snímač, vnútorné osvetlenie či strešné ventilácie. Nechýba ani ionizátor. Jej montáž je veľmi jednoduchá a rýchla, rovnako ako jej obsluha.

Pozitívny vplyv na zdravie

Pravidelné saunovanie má pozitívny vplyv na ľudské zdravie. Pomáha znižovať bolesť, svalový spazmus a stuhnutosť kĺbov a pôsobí proti zápalom. Zvyšuje prekrvenie a posilňuje kardiovaskulárnu kondíciu. Navodzuje pocit uvoľnenia, psychickej pohody a relaxácie. Doprajte si po náročnom dni dokonalý odpočinok, užite si pohodové chvíle pri saunovaní v infrasaune priamo u vás doma.

Doplňujúce informácie:

Teplota v infrasaune:

45 - 55 ° C

Počet ohrievačov:
8

Hrúbka skla:
5 mm

Farba skla:
Číre tvrdené sklo

Vonkajšie rozmery:

150 × 110 × 200 cm

Vnútorné rozmery:
139 × 99 × 186 cm

Rozmery a hmotnosť balenia na doručovanie:
1. balík 154 × 114 × 28 cm, 56 kg
2. balík 209 × 155 × 22 cm, 84 kg
3. balík 209 × 71 × 18 cm, 91 kg

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MARIMEX Trendy 7001 XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MARIMEX Trendy 7001 XL.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií