Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaBoxy Q1 Aplikace

ACCENTRA Hello Winter, kúpeľová súprava v organzovom vrecku

Zobraziť katalóg
ACCENTRA Hello Winter, kúpeľová súprava v organzovom vrecku
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchový gél 100 ml, telové mlieko 100 ml
Kód:  KSDS1935 Produktové číslo:  4015953679674 Stránky výrobcu
ACCENTRA Hello Winter, kúpeľová súprava v organzovom vrecku Predaj skončil

ACCENTRA Hello Winter, kúpeľová súprava v organzovom vrecku

Darčeková kozmetická sada ACCENTRA Hello Winter vyčarí úsmev na tvári každému, kto sa s láskou stará o svoju pokožku a chce si počas zimy dopriať starostlivosť ako v kvalitnom kúpeľovom salóne. V sade nájdete celkovo 2 produkty. Môžete sa tešiť na sprchový gél a telové mlieko. Všetky výrobky budú pleť počas kúpeľa rozmaznávať a zahalia vás do vône perníka a brusnice. Produkty sú uložené v krásnom organzovom vrecku, takže si už nemusíte lámať hlavu s balením. Ak zháňate darček pre svojich blízkych, súprava ACCENTRA Hello Winter je skvelou voľbou.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady ACCENTRA Hello Winter

  • Kozmetická sada značky ACCENTRA
  • V súprave Hello Winter nájdete celkovo 2 produkty
  • Tešiť sa môžete na sprchový gél a telové mlieko
  • Produkty vás zahalia do vône perníka a brusnice
  • Súprava je vhodná ako darček

Zloženie

Shower gél / Duschgel: Aqua (Water), Cocamidopropyl Betaine, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Laurethsulfosukcinát disodný, Cocamide Methyl MEA, Phenoxyethanol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Glycerín, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, CI 17200 (D&C Red No. 33), CI 14700 (FD&C Red No. 4) Body Lotion/Körperlotion: Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Palmitate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerín, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Polysorbate 60, Carbomer, Parfum (Fragrance), Benzyl Benzoate, Sodium Hydroxide, Disodium EDTA, Benzoic Acid, Sorbic Acid, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 14700 (FD&C Red No. 4)

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ACCENTRA Hello Winter, kúpeľová súprava v organzovom vrecku Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ACCENTRA Hello Winter koupelový set v organzovém sáčku. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ACCENTRA Hello Winter Fürdőszett organza tasakban.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií