AP+ nový vizuál Aplikace

AHAVA It´S Your Time Set 300 ml

Zobraziť katalóg
AHAVA It´S Your Time Set 300 ml
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: Minerálne telové mlieko 100ml, Minerálny krém na ruky 100ml a Minerálny sprchový gél 100ml na dokonalú hydratáciu a ochranu pokožky - 10,66 €/100 ml
Kód:  KSDS1896 Produktové číslo:  697045016150 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AHAVA It´S Your Time Set 300 ml

Darčekové balenie kozmetiky AHAVA v luxusnej škatuľke je určené všetkým ženám, ktoré majú rady kvalitné výrobky z výhradne prírodných ingrediencií, testované na alergie, vhodné na citlivú pleť a bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok. Vegánska súprava AHAVA It´S Your Time Set obsahuje minerálne telové mlieko, minerálny krém na ruky a minerálny sprchový gél. Kozmetika z Mŕtveho moravyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd je obohatená o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora, ktorá obnovuje hydratáciu pleti, prirodzenú rovnováhu, hĺbkovo ju vyživuje a chráni pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Darčeková kozmetická súprava AHAVA It´S Your Time Set s luxusným balením je milou pozornosťou, ktorá poteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady AHAVA It´S Your Time Set

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe súpravy prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora
  • Súprava AHAVA It´S Your Time Set na docielenie maximálnej hydratácie a výživy
  • Bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok
  • Darčekové balenie kozmetiky je vegánske tak ako všetky výrobky AHAVA
  • Súprava It´S Your Time Set obsahuje minerálne telové mlieko, minerálny krém na ruky a minerálny sprchový gél
  • Poteší príjemnou uvoľňujúcou sviežou vôňou
  • Kozmetická súprava AHAVA It´S Your Time Set je skvelá ako darček pre každú ženu

Exkluzívne zmesi minerálov z Mŕtveho mora

Luxusné krémy na ruky obohatené o patentovanú zložku Osmoter™ plnú minerálov z Mŕtveho mora jemne a účinne upokojujú a zvláčňujú hrubú pokožku rúk. Voda z Mŕtveho mora aktivuje metabolizmus pokožky, obohacuje ju prírodnými minerálmi, vyživuje a hydratuje. AHAVA Minerál Hand Cream poteší kombináciou arómy zelených sliviek, santalového dreva a upokojujúceho extraktu hamamelu, je určený na všetky typy pleti a urobí vašu kožu jasnú, hebkú a hladkú.

Minerál Body Lotion obnovuje hydratáciu pleti, vyživuje ju a obnovuje jej prirodzenú rovnováhu

Jemné rýchlo vstrebateľné minerálne telové mlieko AHAVA poteší exkluzívnou vyváženou zmesou minerálov z Mŕtveho mora a upokojujúcou aloe vera s vôňou zelených sliviek a santalového dreva. Minerál Body Lotion je alergologicky testovaný na všetky typy pleti a schválený aj na citlivú pokožku.  Pri dennej starostlivosti vás odmení príjemnou vlhkosťou, vyhladením kože a poskytnutímpríjemnej sviežosti po celý deň. Telové mlieko AHAVA naneste a jemne vmasírujte do čistej pokožky tela. Na jej účinnejšie vyhladenie a upokojenie používajte ráno a večer.

Minerálny sprchový gél AVAHA nevysušuje pokožku

Trojicu kozmetických prípravkov v darčekovej sade AHAVA It´S Your Time Set obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora dopĺňa Mineral Shower Gel. Jemný sprchový gél AHAVA s výťažkami z Aloe Vera zanechá pokožku čistú a sviežu a vďaka sviežej aromatickej vôni granátového jablka a čerešňového kvetu uvoľní zmysly. Voda z Mŕtveho mora má blahodarné účinky na zdravie a krásu pleti. Aktivuje metabolizmus pokožky, obohacuje ju prírodnými minerálmi, vyživuje a hydratuje. Koža sa stáva jasnou, hebkou a hladkou. Minerálny sprchový gél je vhodný na všetky typy pleti.

Obsah balenia:
Minerálne telové mlieko 100 ml
Minerálny krém na ruky 100 ml
Minerálny sprchový gél 100 ml

Zloženie

Minerálny krém na ruky:
Aqua (minerálna pramenitá voda), etylhexylpalmitát, ceteareth-30 a cetearylalkohol, cetylalkohol, glycerín, cetearylsulfát sodný, kvetová voda Hamamelis virginiana, propandiol (glykolového z kukurice), fenoxyetanol a etylénoxid z Mr. more), Dimethicone, Parfém (Vôňa), Allantoín, Linalool, Hexyl Cinnamal, Hydroxyizohexyl 3-cyklohexén karboxaldehyd,Coumarin, Alpha Isomethyl Ionone, Citronellol, Geraniol, Isoe, Al, Isoe, Benzylsalicylát

Minerální tělové mléko:
Aqua (minerálna pramenitá voda), etylhexylpalmitát, cetylalkohol, glycerín, ceteareth-30, cetearylalkohol, propandiol (glykol získaný z kukurice), cetearylsulfát sodný, kaprylylglykol, chlórfenezín, fenoxydeetanol Sea Maris Aqua Voda), Dimethicone, Parfém (vôňa), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylát, Citronellol, Coumarin, Coumarin, Coumarin, Geraniol 3-Cyklohexen karboxaldehyd, Isoeugenol, Linalool

Minerálny sprchový gél:
Aqua (Mineral Spring Water), Ammonium Lauryl Sulfate & Aqua (Water), Zinc Coceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerín, Maris Sal (Dead Sea Water), Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chlorid, Allantoín, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Biosaccharide Gum-1

Parametre a špecifikácia

Objem
300 ml Hotovo!
Určenie
Unisex Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Objem

Objem
300 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Unisex Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Sprchový gél, Telové mlieko Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA It´S Your Time Set 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA It´S Your Time Set 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA It's Your Time Szett 300 ml.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií