AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

AHAVA Mad For Mud Set 190 ml

Zobraziť katalóg
AHAVA Mad For Mud Set 190 ml
Darčeková sada kozmetiky – v luxusnej kozmetickej taštičke obsahuje: Hydratačný krém na normálnu až suchú pleť 50ml, Čistiacu masku na tvár s obsahom prírodného bahna z Mŕtveho mora 100ml a Minerálny krém na ruky 40ml na dokonalú hydratáciu a ochranu pokožky rúk - 27,32 €/100 ml
Kód:  KSDS1898 Produktové číslo:  697045016174 Stránky výrobcu

AHAVA Mad For Mud Set 190 ml

Darčekové balenie kozmetiky AHAVA v luxusnej taštičke je určené všetkým ženám, ktoré majú rady kvalitné výrobky z výhradne prírodných ingrediencií, testované na alergie, vhodné na citlivú pleť a bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok. Vegánska súprava AHAVA Mad For Mud Set obsahuje hydratačný krém na normálnu až suchú pleť, čistiacu masku na tvár s obsahom prírodného bahna z Mŕtvehomora a minerálny krém na ruky. Kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd je obohatená o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora, ktorá obnovuje hydratáciu pleti, prirodzenú rovnováhu, hĺbkovo ju vyživuje a chráni pred všetkými vonkajšími vplyvmi. Darčeková kozmetická súprava AHAVA Mad For Mud Set s luxusným puzdrom na zips jemilou pozornosťou, ktorá poteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady AHAVA Mad For Mud Set

  • Minerálna kozmetika z Mŕtveho mora vyrábaná izraelskou spoločnosťou Dead Sea Laboratories Ltd
  • V podobe súpravy prípravkov obohatených o patentovanú zložku Osmoter s 21 minerálmi z Mŕtveho mora
  • Súprava AHAVA Mad For Mud Set na docielenie maximálnej hydratácie a výživy
  • Bez chemických konzervantov, ftalátov a ropných látok
  • Darčekové balenie kozmetiky je vegánske tak ako všetky výrobky AHAVA
  • Súprava Mad For Mud Set obsahuje hydratačný krém na normálnu až suchú pleť, čistiacu masku na tvár a minerálny krém na ruky
  • Kozmetická súprava AHAVA Mad For Mud Set je skvelá ako darček pre každú ženu
  • Dodáva sa s luxusnou kozmetickou taštičkou na zips

Rozmaznávajúci krém na tvár na trvalú hydratáciu pleti

Krém Essential Day Moisturizer for normal to dry skin pokožku nielen zavodňuje, ale chráni aj proti škodlivým vplyvom životného prostredia. Denný hydratačný krém na normálnu až suchú pleť AHAVA s exkluzívnou zmesou minerálov z Mŕtveho mora obsahuje vitamín E, upokojujúce Aloe Vera a ďalšie prírodné zložky, ktoré navracajú pleti rovnováhu a dávajú ju mladistvý vzhľad. Krém je alergologickytestovaný a schválený na citlivú pokožku.

Minerálna maska s bahnom z Mŕtveho mora dokonale hĺbkovo čistí a detoxikuje pleť

Minerálna maska Purifying Mud Mask z balíčka AHAVA Mad For Mud Set sťahuje póry, upokojuje, dezinfikuje, hydratuje a obnovuje pokožku. Čistiaca bahenná maska na dokonalé hĺbkové čistenie absorbuje toxíny, odstraňuje z pokožky všetky nečistoty a prebytočný maz, odstraňuje čierne bodky a zabraňuje tvorbe škvŕn. Bahno z Mŕtveho mora je prirodzene antiseptické a protizápalové vlastnosti prispievajú k sviežemu, hodvábnemupocitu. Jednoducho naneste rovnomerne na tvár, vyhnite sa pritom oblasti očí a pier, nechajte pôsobiť počas  2 minút a dôkladne opláchnite vlažnou vodou. Používajte raz až dvakrát týždenne. Pokožka zostane čistá a zjasnená. Minerálna maska s bahnom z Mŕtveho mora pôsobí preventívne proti akné. 

Exkluzívne zmesi minerálov z Mŕtveho mora na vaše ruky

Luxusné krémy na ruky obohatené o patentovanú zložku Osmoter™ plnú minerálov z Mŕtveho mora jemne a účinne upokojujú a zvláčňujú hrubú pokožku rúk. Voda z Mŕtveho mora aktivuje metabolizmus pokožky, obohacuje ju prírodnými minerálmi, vyživuje a hydratuje. AHAVA Mineral Hand Cream poteší kombináciou arómou zelených sliviek, santalového dreva a upokojujúceho extraktu hamamelu, je určený na všetky typy pleti a urobí vašu kožu jasnú, hebkú a hladkú. 

Obsah balenia:
Intenzívny krém na vyhladenie hlbokých vrások 50 ml
Celonočná maska na vyhladenie hlbokých vrások 100 ml
Krém na vrásky okolo úst 40 ml
Kozmetická taštička


Zloženie

Denný hydratačný krém pre normálnu až suchú pleť:
Aqua (minerálna pramenitá voda), etylhexylpalmitát, izopropylmyristát, glycerylstearát, cetylalkohol, propandiol (glykol odvodený z kukurice), alanín & kreatín & glycerín & glycerín & horečnatý aspartát & hydrolyzát-etoxyhexletoxylát stearát, sorbitan tristearát, kaprylylglykol & chlórfenezín & fenoxyetanol, Maris Sal (voda z Mŕtveho mora), šťava z listov Aloe Barbadensis, dimethikon, alantoín, parfum (vôňa), tokoferol (vitamín), ekoferyl (karamamín) Hexylalaldehyd 3-cyklohexyl

Čistiaca bahenná maska:
Kaolín, Silt (bahno z Mŕtveho mora), Aqua (minerálna pramenitá voda), Cocamide MEA & DMDM Hydantoín & Sodium Lauroamfoacetate & Sodium Trideceth Sulfate, Propandiol (Glycol derivovaný z kupropylkurice), Glycerylhexyltrakt a Ethglykol zo semena Simmondsia Chinensis (jojobový), ceteareth-30 a cetearylalkohol, maris sal (voda z Mŕtveho mora), laktát sodný, oxid zinočnatý, kaprylylglykol & chlórfenezín & fenoxyetanol, panthenol, provitamín, provitamínový extrakt, panthenolarolmitanrica, horečnatolyl Matria -hlinitý, hydroxyetylcelulóza, stearát Peg-40, alantoín, kyselina mliečna, dimethikon, sorbitan tristearát, xantánová guma, PEG-5 kokos a PEG-8 & dikokoát PEG-8 dvojateneyletylkarbotiazolinoát, BHA, tokoferol (vitamín E).

Minerálny krém na ruky:
Aqua (minerálna pramenitá voda), etylhexylpalmitát, ceteareth-30 a cetearylalkohol, cetylalkohol, glycerín, cetearylsulfát sodný, kvetová voda Hamamelis virginiana, propandiol (glykolového z kukurice), fenoxyetylfenylhexylaldehyd, gerhexylaldehyd, gerhexylaldehyd, cykloalkyl, Isoe, Benzylsalicylát

Parametre a špecifikácia

Objem
190 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Kozmetická taštička, Krém na ruky, Pleťová maska, Pleťový krém Hotovo!

Objem

Objem
190 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Kozmetická taštička, Krém na ruky, Pleťová maska, Pleťový krém Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AHAVA Mad For Mud Set 190 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AHAVA Mad For Mud Set 190 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AHAVA Mad For Mud Szett 190 ml.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií