AP+ nový vizuál Protiplnění

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml

Zobraziť katalóg
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml
4,2 6 hodnotení
Lak na vlasy pre ženy, ľahká fixácia, typ vlasov: farbené, jemné, mastné, normálne, poškodené, suché, vlnité a kučeravé, nepoddajné a krepovité a starnúce a šedivejúce - 56,36 €/1 l
Kód:  KSVL2452 Produktové číslo:  873509014911
ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml Predaj skončil

ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml

Lak na vlasy ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray je špeciálny kozmetický prípravok, ktorý spoľahlivo zafixuje vaše vlasy a zároveň zachová ich prirodzenú pružnosť. Chráni vlasy proti vzdušnej vlhkosti a krepovateniu. Je to stylingový a zároveň starajúci sa prípravok, ktorý udrží vaše vlasy zafixované po veľmi dlhú dobu. Lak rýchlo a jednoducho odstráni poletovanie vlasov a zároveň ich chráni proti vonkajším škodlivým vplyvom.

Všetky ingrediencie obsiahnuté v prípravkoch Alterna Bamboo sú dodávané z rastlinných certifikovaných Bio výťažkov. Tieto jedinečné Bio prísady vlasy vyživujú, posilňujú a chránia proti vonkajším škodlivým vplyvom. Do hĺbky vlasy a vlasovú pokožku hydratujú a zaisťujú im tak jemnosť, prirodzenú pružnosť a nádherný lesk. Extrakt z bambusu obnovuje regeneračnú schopnosť vlasov a dodáva vlasom hodvábny vzhľad. Všetky produkty z radu Bamboo sú vďaka svojmu zloženiu šetrné k životnému prostrediu aj k vašim vlasom.

Bohaté zloženie tohto jedinečného laku obsahuje prírodný olej Kendi, ktorý vytvára na povrchu vlasov bariéru odbúravajúce vlhkosť. Extrakt z organického bambusu vlasy posilňuje a dodáva im hebkosť. Technológia Color Hold zvýrazňuje a predlžuje životnosť odtieňa u farbených vlasov. Produkt neobsahuje parabény, sulfáty, ftaláty, GMO ani iné syntetické látky. Kúpte si luxusný lak na vlasy, ktorý prirodzene zafixuje váš účes!

Aktívne látky:

  • Extrakt z organického bambusu – pre posilnenie, pružnosť a fixáciu vlasov.
  • Kendi olej – zdroj omega mastných kyselín pre výživu a ochranu proti poškodeniu vlasov.
  • Color Hold Technology – pre zachovanie sýteho a žiarivého odtieňa vlasov.

Typ vlasov:
Pre všetky typy vlasov, vrátane farbených.

Použitie:
Nanášajte na hotový účes z dostatočnej vzdialenosti.

Objem:
250 ml

Zloženie:
Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Phenyl Trimethicone, Phospholipids, Bambusa Vulgaris Extract, Polysilicone-15, Superoxide Dismutase, Panthenol, Phyllanthus Emblica Extract, Glycerin, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Saccharomyces/Magnesium Ferment, Saccharomyces/Copper Ferment, Saccharomyces/Silicon Ferment, Saccharomyces/Zinc Ferment, Saccharomyces/Iron Ferment, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Water (Aqua), Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Linalool, Limonene, Geraniol, Citronellol.

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!
Určenie
Pre ženy Hotovo!
Účinok
Výživa Hotovo!
Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!
Objem
250 ml Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Profesionálne Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre ženy Hotovo!

Účinok

Účinok
Výživa Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Farbené, Jemné, Mastné, Normálne, Poškodené, Suché, Vlnité a kučeravé, Nepoddajné a krepovité, Starnúce a šedivejúce Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie
Ľahká fixácia Hotovo!

Ochrana vlasov

Ochrana vlasov pred
Vonkajšími vplyvmi Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity Hair Spray 250 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ALTERNA Bamboo Smooth Anti-Humidity hajspray 250 ml.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií