AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Ariel Sensitive (15 ks)

Zobraziť katalóg
Ariel Sensitive (15 ks)
Kapsuly na pranie - So sviežou vôňou. 3 v 1 - perie, odstraňuje škvrny a rozjasňuje farby. Špeciálne pre citlivú pokožku - 0,27 €/pranie
Kód:  PPR144 Produktové číslo:  4015400858706

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ariel Sensitive (15 ks)

Dodajte svojmu bielizni sviežosť a úžasnú vôňu. S gélovými pracími kapsulami Ariel 3 v 1 Sensitive to pôjde samo. Sú vhodné ako pre biele, tak i pre farebnú bielizeň.  V ponuke nájdete aj ostatné produkty tejto rady.

kľúčové vlastnosti

  • Nedráždi citlivú pokožku
  • Určený pre svetlé, ale aj pre farebnú bielizeň
  • Vhodné pre alergikov
  • Tablety sú rozpustné už od teploty vody 30 ° C
  • Jednoduché a rýchle použitie

Šetrné zloženie vhodné pre alergikov

Vďaka svojmu šetrnému zloženiu nedráždi citlivú pokožku, nevyvolávajú alergické reakcie a skvele sa tak hodí aj pre pranie detskej bielizne. Jedna tableta obsahuje 28 ml pracieho prostriedku, ale v 3 × viac koncentrovanej forme, takže prostriedok dokonale odstráni škvrny, perfektne rozjasní farby a dodá tak textíliu stratenú sviežosť. 

Jednoduché použitie a ideálne dávkovanie

Kapsule, ktoré sa rozpúšťa vo vode v bubne práčky už od teploty 30 ° C, sa veľmi pohodlne používajú. Iba vložíte jednu kapsulu priamo do zadnej časti bubna práčky, pridáte špinavé prádlo a máte vyhrané. Kapsule sa v práčke úplne rozpustí, vďaka ideálnemu dávkovanie perfektne vyčistí vašu bielizeň a dodá mu prekrásnu vôňu a sviežosť. 

zloženie

> 30% aniónové povrchovo aktívne látky, 5-15% neiónové povrchovo aktívne látky, mydlo, <5% fosonáty, optické zosvetľovače, parfumy

bezpečnostné pokyny

Spôsobuje vážne podráždenie očí, pri zasiahnutí niekoľko minút vyplachujte vodou. Vyberte kontaktné šošovky, ak sú nasadené a ak ich možno vytiahnuť, potom pokračujte vo vyplachovaní. Ak pretrváva podráždenie vyhledajte lekársku pomoc. Pri ťažkostiach, ak sa necítite dobre, volajte toxikologické informačné stredisko / lekára. Ak je potrebná lekárska pomoc, majte k dispozícii obal alebo etiketu výrobku. Uchovávajte mimo dosahu detí. Odstráňte obsah / nádobu v príslušnom miestnom zariadení schválené, na likvidáciu. Používajte so suchými rukami. Neprepichujte, neroztrhávejte a nerozbíjajte..

Parametre a špecifikácia

Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Pre citlivú pokožku Hotovo!

Použitie

Farba bielizne
Na bielu bielizeň Hotovo!
Vlastnosti
Pre citlivú pokožku Hotovo!
Poznámka:
» Všetky pracie prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ariel Sensitive (15 ks) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARIEL Sensitive 15 ks (15 praní).
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií