AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

DERMACOL Flower Orgován 2022 Set

Zobraziť katalóg
DERMACOL Flower Orgován 2022 Set
5 2 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: krém na ruky 30ml, sviečka, peeling 200g
Kód:  VBAL8374 Produktové číslo:  8595003126373 Stránky výrobcu

DERMACOL Flower Orgován 2022 Set

Kozmetická sada s prenikavou a opojnou vôňou orgovánu obsahuje veľké množstvo ošetrujúcich látok. V darčekovom balíčku Flower orgován nájdete Flower care – Opojný krém na ruky a Flower shower – Telový peeling. Oba ošetrujúce prípravky pre každý typ pleti dopĺňa sviečka s intenzívnou orgovánovou vôňou, ktorá ešte umocní pocit pohody pri starostlivosti o vaše telo. Súprava v krásnom luxusnom balení môže byť milým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará. Praktickú striebornú plechovú škatuľku si môžete schovať a použiť ju ako obal na akúkoľvek kozmetiku. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej kozmetickej sady Dermacol Flower Orgován 

  • Kozmetická súprava zo špeciálnej kolekcie Flower
  • Sada Dermacol obsahuje krémový opojný krém na ruky, sviečku a telový peeling
  • Darčeková kolekcia sa dodáva v luxusnej darčekovej striebornej plechovej škatuľke
  • Balíček Flower Orgován je vhodný pre všetky typy pleti
  • Krém na ruky Dermacol Flower Care Orgován obsahuje bambucké maslo a olivový olej
  • Súčasťou balenia je jemný cukrový peeling obohatený orgovánovým extraktom, ktorý jemne a účinne odstraňuje odumreté kožné bunky
  • Kozmetická súprava DERMACOL Flower Orgován je skvelým darčekom pre každú ženu, ktorá sa o seba rada stará

Krém Dermacol bude vaše ruky maximálne rozmaznávať

Rozmaznávajte svoje ruky jedinečným krémom Dermacol Flower Care. Získa si vás jemnou a osviežujúcou vôňou orgovánu, ktorá navodí pocit luxusu a maximálnej starostlivosti. Unikátna receptúra obsahuje bambucké maslo a olivový olej s blahodarnými účinkami. Krém na ruky Dermacol Flower Care Orgován poskytne pleti intenzívnu hydratáciu a efektívnu ochranu pred vonkajšími vplyvmi. Komplex olejov a extraktov zaistí optimálnu výživu. Pokožka rúk zostane zamatovo jemná, pružná a nádherne prevoňaná. Ľahko sa vstrebáva a nezanecháva za sebou mastnú stopu. Vegánsky krém na ruky Dermacol Dermacol Flower Care Orgován vám zaistí pocit komfortu kedykoľvek počas dňa.

Kryštáliky cukru jemne a účinne odstránia odumreté kožné bunky

Telový peeling DERMACOL Flower orgován je jemný cukrový peeling obohatený orgovánovým extraktom, ktorý výrobku dodáva nádhernú vôňu. Kryštáliky cukru sa na tele rozpustia, jemne a účinne odstraňujú odumreté kožné bunky. Pokožku šetrne vyčistí aj od nečistôt a vyhladí ju. Tá bude následne krásne hebká, svieža a žiariaca. Peeling DERMACOL Flower je vhodný pre všetky typy pokožky. Príjemná vôňa orgovánu navodí pocit uvoľnenia, čistoty a zrelaxuje aj vašu myseľ. Doprajte si odpočinok po namáhavom dni a rozmaznávajte svoju pokožku s týmto jemným a relaxačným peelingom. 

Obsah balenia:
Flower care – Opojný krém na ruky Orgován, 30 ml
Flower shower – Sviečka Orgován
Flower shower – Telový peeling Orgován, 200 g

Zloženie

Sacharóza, propylénglykol, laurethsulfát sodný, voda, oxid kremičitý, glyceryl oleát, kokos-glukozid, kokamidopropylbetain, triglycerid kaprylové/kaprinové, extrakt zo syringa vulgaris, tokoferol, hydrogenované rastlinné glyceridy glyceridy, citrát, citrónová kyselina, chlorid sodný, chlorid sodný Benzofenón-4, Metylparabén, etylparabén, Ethylhexylglycerín, Parfum, CI 17200, CI 42051, Amyl Cinnamal, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Peeling, Sviečka Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
3 ks Hotovo!
Obsah balenia
Krém na ruky, Peeling, Sviečka Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Flower Orgován 2022 Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Flower Šeřík Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DERMACOL Flower Orgona 2022 Szett.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií