AD homeoffice MPLA318265

DERMACOL Letné MUST HAVE I.

Zobraziť katalóg
DERMACOL Letné MUST HAVE I.
Sada - obsahuje: DERMACOL Shine Ritual č.3 2 g + DERMACOL Neon Nail Polish Kiss č.14 + DERMACOL 16h Lip Colour č. 13 3 ml + 4,1 ml - 4,26 €/ks
Kód:  DEKO007s Stránky výrobcu

DERMACOL Letné MUST HAVE I.

Sada DERMACOL Letné MUST HAVE I. obsahuje: tvárenku - multilíčidlá DERMACOL Shine Ritual č. 3, tekutý rúž DERMACOL 16h Lip Colour č. 13 a lak na nechty Dermacol Neon Nail Polish Kiss č. 14. Nádherná kombinácia dekoratívnej kozmetiky pre ženy, ktoré sa chcú páčiť. Každá žena môže byť krásna s neprehliadnuteľnou sadou DERMACOL Letné MUST HAVE I.!

Balenie obsahuje:
1 × DERMACOL Shine Ritual č. 3 - tvárenka 2 g
1 × DERMACOL 16h Lip Colour č. 13 - tekutý rúž 3 ml + 4,1 ml
1 × DERMACOL Neon Nail Polish Kiss č. 14 - lak na nechty 5 ml

 

DERMACOL Shine Ritual č. 3 - tvárenka (2 g)

Multilíčidlo Shine Ritual č. 3 od svetovej značky Dermacol je tuhé líčidlo určené pre skrášlenie všetkých žien, ktoré sa rady líčia a starajú o svoj vzhľad. Multilíčidlá je praktický kozmetický prípravok, ktorý šetrí váš čas, jeho použitie
je veľmi rýchle a jednoduché. Kvalitná tvárenka s pigmentmi a perleťou behom krátkej chvíle rozžiari pleť vašej tváre a dekoltu a dodá očiam aj perám zmyselný lesk. Vaša pleť získa nádherný odtieň, dokonale kompaktný vzhľad, bude rozjasnená a žiarivá. Líčenie bude svieže, tón v tóne.

Veľkou výhodou multilíčidla je, že je veľmi skladné, vďaka jeho veľkosti sa vojde aj do tej najmenšej kabelky, je vždy po ruke. Jeho nanášanie je jednoduché, v okamihu rozjasní a dodá osviežujúcu žiarivú farbu vašim perám, tváram aj očiam. Prípravok je hypoalergénny, je vhodný aj pre citlivú a alergickú pleť. Toto kvalitné multilíčidlo sa stane vaším nepostrádateľným pomocníkom, kedykoľvek budete potrebovať počas dňa upraviť svoj vzhľad.

Odtieň:
č. 3

Účinky:
Výsledkom aplikácie prípravku je nádherná pleť, dokonale upravená, jasná a žiarivá, pôsobiaca zdravým a sviežim dojmom.

Použitie:
Prípravok nanášajte prstami na tvár, ktorú ste už zjednotili make-upom. Krúživými pohybmi rovnomerne rozotrite do stratena. Tvárenku zľahka naneste aj na očné viečka alebo pod obočie, potom ju vklepte aj do pier. Tón zvoľte podľa svojej potreby. Pre lepšie zapracovanie do pleti môžete použiť aj štetec alebo hubku.

Typ pokožky:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pokožky.

DERMACOL 16h Lip Colour č. 13 - tekutý rúž (3 ml + 4,1 ml)

Tekutý rúž DERMACOL 16h Lip Colour odtieň č. 13 predstavuje revolučnú dlhotrvajúcu dvojfázovú farbu na pery a lesk 2v1. Vašim perám dodá nádhernú intenzívnu farbu, lesk a plnosť a dokonale tak podčiarkne ich vzhľad. Jej veľkou prednosťou je, že perfektne k perám priľne a vydrží po dobu až 16 hodín. Rýchloschnúca textúra farebnej bázy vyniká vysokou pigmentáciou a výborným krytím. Lesk je obohatený o prírodné, vysoko kvalitné oleje, včelie vosky a vitamín E. Pery hydratuje, zvláčňuje a zabraňuje ich vysušovaniu. Budú sa nádherne lesknúť a pôsobiť plnším dojmom. Pre dokonalý vzhľad vašich pier po celý deň je dvojfázová farba a lesk 2v1 DERMACOL 16h Lip Colour č. 13 tou správnou voľbou!

Účinky:

  • Výborné krytie
  • Intenzívna farba
  • Ultra jemná starostlivosť

Použitie:
1. krok - naneste tenkú vrstvu farby na pery a nechajte zaschnúť po dobu jednej minúty. 
2. krok - aplikujte lesk na pery na dobre zaschnutú farebnú bázu.

Objem:
Farba na pery - 3 ml
Lesk na pery - 4,1 ml

DERMACOL Neon Nail Polish Kiss č. 14 - neónový lak na nechty (5 ml)

Ružový lak Neon Kiss č. 14 z limitovanej kolekcie Dermacol Neon Nail Polish dodá nechtom žiarivo neónový vzhľad. Nanáša sa ľahko a rovnomerne, priľne k nechtom a rýchlo zasychá. Má výbornú odolnosť proti oderu a vašim rukám dodá eleganciu a ženskosť.

Vlastnosti laku na nechty Dermacol Neon Kiss:

  • Lak na nechty Dermacol Neon Kiss má ružovú farbu
  • Lak sa veľmi ľahko nanáša a zasychá
  • Dodá vašim nechtom neónový vzhľad
  • Lak Dermacol je veľmi odolný voči oderu

Objem:
5 ml

Zloženie:
Butyl acetate, etyl acetate, izopropyl alcohol, nitrocellulose, adipic acid/neopentyl glycol/Trimellitic anhydride copolymer, acetyl tributyl citrate, acetone, stearlkonium hectorite, Styrene/acrylates copolymer, silica silytate, stearalkonium bentonite, lecitín, polyhydroxystearic acid, polybutylén terapthalate, silica dimetyl silylate, acrylates copolymer, ethylene/va copolymer, mica, tin oxide, synthetic fluorphlogopite, +/- Cl77891, Cl 60725, Cl 77000, Cl 77891, Cl 77510, Cl 60725, Cl 77002, Cl 73360, Cl 19140.

 

 

Parametre a špecifikácia

Textúra
Lesklá Hotovo!

Textúra

Textúra
Lesklá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky laky na nechty

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DERMACOL Letné MUST HAVE I. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DERMACOL Letní MUST HAVE I..
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií