AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

DOVE Restoring kazeta s cestovným hrnčekom 475 ml

Zobraziť katalóg
DOVE Restoring kazeta s cestovným hrnčekom 475 ml
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje Dove antiperspirant sprej Advanced Care Restoring kokos 150ml, Dove telové mlieko Restoring kokos 250ml, Dove krém na ruky Restoring kokos 75ml, cestovný hrnček - 5,98 €/ks - Od 5,03 €/100 ml
Kód:  VBAL8842 Produktové číslo:  8720182660695 Stránky výrobcu
DOVE Restoring kazeta s cestovným hrnčekom 475 ml Predaj skončil

DOVE Restoring kazeta s cestovným hrnčekom 475 ml

Kozmetická súprava DOVE Restoring sa dokonale stará o pokožku tela. Obsahuje telové mlieko, krém na ruky, antiperspirant v spreji a cestovný hrnček. Telové mlieko a krém na ruky sú vhodné na suchú pokožku, ktorú perfektne vyživujú. Ich súčasťou je kokosový olej a mandľové mlieko aj sérum Ceramide Build-Up, ktoré pomáha pokožke vytvárať esenciálne ceramidy posilňujúce bariéru pokožky azachovávajúce jej prirodzenú hydratáciu. Ich vôňa vás navyše ohromí. V sade nechýba aniantiperspirant v spreji Dove Restoring Ritual, ktorý chráni pred potom a nežiaducim pachom až počas 72 hodín. Jeho súčasťou je hydratačný krém, ktorý sa šetrne stará o jemnú pokožku. Cestovný hrnček potom využijete na vaše obľúbené nápoje, ktoré si budete môcť vychutnať kdekoľvek na cestách. Kozmetická súprava DOVE Restoring určite poteší každú ženu.

Kľúčové vlastnosti kazety s cestovným hrnčekom DOVE Restoring 475 ml

  • Kozmetická súprava určená pre ženy
  • Obsahuje telové mlieko, krém na ruky, antiperspirant v spreji a cestovný hrnček
  • Telové mlieko a krém na ruky sú vhodné na suchú pokožku
  • Ich súčasťou je kokosový olej a mandľové mlieko aj sérum Ceramide Build-Up
  • Pomáhajú pokožke vytvárať esenciálne ceramidy
  • Skvele pokožku vyživujú a hydratujú
  • Antiperspirant v spreji Dove Restoring Ritual chráni pred potom a nežiaducim pachom až počas 72 hodín

Obsah súpravy:
1× antiperspirant sprej Advanced Care Restoring kokos 150 ml
1× telové mlieko Restoring kokos 250 ml
1× krém na ruky Restoring kokos 75 ml
1× cestovný hrnček

Zloženie

Deo: Ingredients: Butane, Isobutane, Propane, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Aluminum Sesquichlorohydrate, Parfum, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, Disteardimonium Hectorite, Glycine, Calcium Chloride, Oktyldodekanol BHT, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Coumarin, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool. Lotion: Ingredients: Aqua, Glycerín, Dimethicone, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Deo:1 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Stearamide AMP, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lotion:3 Coumarin. Hand: Ingredients: Aqua, Glycerín, Dimethicone, Stearic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycol Stearate, PEG-100 Stearate, Petrolatum, Glyceryl Stearate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Cetyl Alcohol, Deo:1 Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Disodium EDTA, Stearamide AMP, Carbomer, Tocopheryl Acetate, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Lotion:3 Coumarin.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem
475 ml Hotovo!

Zloženie

Špecifické zloženie
S ceramidmi Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Typ pokožky

Typ pokožky
Na všetky typy pokožky Hotovo!
Typ pokožky
Všetky typy Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
4 ks Hotovo!
Obsah balenia
Hrnček, Krém na ruky, Telové mlieko, Telový sprej Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre DOVE Restoring kazeta s cestovným hrnčekom 475 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DOVE Restoring kazeta s cestovním hrnkem 475 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DOVE Time to Pamper 475ml + utazóbögre.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií