AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

EVELINE Cosmetics Anit Cellulite 24kGold 250 ml

Zobraziť katalóg
EVELINE Cosmetics Anit Cellulite 24kGold 250 ml
Telové sérum – navracia pokožke pružnosť, redukuje celulitídu a spevňuje pokožku, vyhladzuje pokožku - 33,56 €/1 l
Kód:  TM380 Produktové číslo:  5901761955224 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

EVELINE Cosmetics Anit Cellulite 24kGold 250 ml Predaj skončil

EVELINE Cosmetics Anit Cellulite 24kGold 250 ml

Luxusné modelujúce sérum na brucho, stehná a zadok EVELINE Cosmetics Anita Cellulite 24kGold bolo vyvinuté v spolupráci s americkými špecialistami pre perfektnú modeláciu vašej siluety, spevnenie tela a podporu obnovy kolagénu. Konečne bezchybne vytvarujete svoje problematické partie! Sérum s vysoko aktívnymi látkami totiž pomáha zlepšovať tvar tela, predchádza ochabovaniu pokožky a viditeľne vyhladzuje nedokonalosti pokožky spôsobené celulitídou. Obsahuje mikročiastočky čistého 24-karátového zlata, ktoré stimuluje syntézu kolagénu a zvyšuje pevnosť a pružnosť pokožky a novú generáciu peptidov Matrixyl 3000, ktorá pozitívne stimuluje kožné bunky. Doprajte si krásne vytvarovanú postavu a užívajte si novo nadobudnuté sebavedomie!

Kľúčové vlastnosti luxusného modelujúcího séra na brucho, stehná a zadok EVELINE Cosmetics Anita Cellulite 24kGold 250 ml

  • Inovatívne zloženie bolo vyvinuté v USA
  • Zlepšuje tvar a krivky vášho tela, predchádza ochabovaniu pokožky a vyhladzuje jej nedokonalosti
  • Sérum obsahuje mikročiastočky 24-karátového zlata, ktoré sa postarajú o zlepšenie pevnosti a pružnosti vašej pokožky, komplexy zabraňujúce akumulácii tuku a BioExtrakt z afrického stromu
  • Príjemná a ľahká parfumácia
  • Sérum na brucho, stehná a zadok EVELINE Cosmetics Anita Cellulite 24kGold má konzistenciu telového balzamu, teda jeho používanie sa stane ešte príjemnejšie
  • Perfektne modeluje postavu, viditeľne spevňuje pokožku a odstraňuje celulitídu

Aktívne látky

  • 24-karátové zlato zaručuje pozitívnu syntézu kolagénu a podporných tkanív, zvyšuje pružnosť a pevnosť pokožky a pomáha zabraňovať kumulácii tuku.
  • Matrixyl 3000 je nová generácia peptidov, ktorá pozitívne stimuluje kožné bunky a spevňuje pokožku.
  • Prírodná zložka Volufiline preniká do pokožky, doplňuje nedostatky v štruktúre kože a zabraňuje tak strate elasticity.
  • Kolagén stimuluje kožné bunky čím sa zvyšuje prirodzená produkcia kolagénových vlákien a pokožka sa spevňuje.
  • Aktívna kyselina hyalurónová posilňuje pokožku a dodáva jej pružnosť a hydratáciu.
  • Kigelia africana je BioExtrakt z afrického stromu, ktorý spevňuje a zlepšuje pružnosť pokožky.

Použitie:
Dvakrát denne jemnými krúživými pohybmi vmasírujte sérum do čistej pokožky na bruchu, zadku a stehnách a masírujte kým sa sérum úplne vstrebe do pokožky.

Zloženie:
Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Paraffinum Liquidum, Glycerin, Glyceryl Stearates, Glyceryl Stearate Citrate, Pullulan, Propylene Glycol, Betaine, Caffeine, Panthenol, Collagen Amino Acids, Hydrolyzed Silk Extract, Kigelia Africana Leaf Extarct, Anemarrhena Asphodeloides Root Extract, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Gold, Parfum (Fragrance), Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaen, Ethylparaben, Propylparaben, DMDM Hydantoin, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Butylene GLycol, Vanillyl Butyl Ether, Vanilin, Butyl Alcohol, Vanilyl Alcohol, Carbomer, Polysorbate 20, Sodium Lactate, Hydrogenated Polyisobutene, Disodium EDTA, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Limonene, Hydroxycitronellal, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 77820

Parametre a špecifikácia

Objem
250 ml Hotovo!
Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Objem

Objem
250 ml Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti celulitíde Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre EVELINE Cosmetics Anit Cellulite 24kGold 250 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si EVELINE Cosmetics Anit Cellulite 24kGold 250 ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií