AP+ nový vizuál Aplikace

FA Men Vianočná sada Extra Cool

Zobraziť katalóg
FA Men Vianočná sada Extra Cool
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél a dezodorant - 0,70 €/100 ml
Kód:  VBAL8241 Produktové číslo:  9000101635836 Stránky výrobcu

FA Men Vianočná sada Extra Cool

Potešte seba či svojich blízkych starostlivosťou z kozmetickej sady FA Extra Cool s vôňou chladivého mentolu a eukalyptu. Kozmetická sada obsahuje sprchovací gél a dezodorant. Produkty FA zaručujú pocit sviežosti a čistoty. Sprchovací gél vás osvieži vďaka chladivej vôni mentolu. Dezodorant poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 72 hodín. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady FA Extra Cool

  • Súprava obsahuje sprchovací gél a dezodorant
  • Produkty majú osviežujúcu vôňu mentolu
  • Sprchovací gél hydratuje a nevysušuje pokožku
  • Dezodorant chráni proti poteniu a zápachu po dobu až 72 hodín
  • Kozmetická sada je vhodná ako darček

Sprchovací gél FA Extra Cool 250 ml

Chcete sa zahaliť do osviežujúcej vône mentolu? Potom siahnite po produktoch z radu FA Extra Cool. Sprchovací gél zanechá vašu pokožku sviežu a hydratovanú. Ako názov napovedá, sprchovací gél Extra Cool vás preberie a osvieži chladivým pocitom. Pokožka po ňom zostane vyživená a vláčna. Sprchovací gél vytvára hustú penu, ktorá zvládne zmyť nečistoty, ale zároveň vašu pokožku nevysuší. Sprchovací gél je 2 v 1 a je možné ho teda použiť na pokožku aj vlasy.

Dezodorant FA Extra Cool 150 ml

Pánsky dezodorant v spreji FA Extra Cool poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 72 hodín. Zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Pokožke dodáva osviežujúcu vôňu mentolu. Jeho šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku podpazušia a nezanecháva škvrny na oblečení.

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Parfum (fragrance), Glyceryl cocoate, Mentol, Sodium chloride, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Laureth-2, Propylene glycol, Tetrasodium EDTA, Benzophenone-4, Sodium hydroxide, Citric acid, Hexyl cinnamal, Linalool, Sodium benzoate, Sodium salicylate, Benzyl alcohol, CI 42090 (blue 1), CI 19140 (yellow 5)

Dezodorant:
Butane, Aalcohol denat., Propane, Isobutane, Parfum (fragrance), Propylene glycol, Ttriethyl citrate, Phenoxyethanol, 1,2-hexándiol, Caprylyl glykol, Cocamidopropyl PG-dimonium chloride phosphate, Linalool, Eugenol, Kumarín

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Sprchový gél Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Sprchový gél Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Starostlivosť o pokožku Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Men Vianočná sada Extra Cool Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Men Vánoční Sada Extra Cool. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA Men Extra Cool Karácsonyi szett.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií