AP+ nový vizuál Opaľovacie prípravky

FA Vianočná sada Divine Moments

Zobraziť katalóg
FA Vianočná sada Divine Moments
5 1 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél a dezodorant - 1,38 €/100 ml
Kód:  VBAL8234 Produktové číslo:  9000101635539 Stránky výrobcu

FA Vianočná sada Divine Moments

Potešte seba či svojich blízkych starostlivosťou z kozmetickej sady Divine Moments s opojnou vôňou divokej kamélie. Kozmetická sada obsahuje sprchovací gél a dezodorant. Produkty FA zaručujú pocit sviežosti a čistoty. V sprchovom géli je obsiahnutý výťažok z hodvábu, ktorý zaistí hydratovanú a hebkú pokožku. Dezodorant obsahuje aktívny komplex sviežosti, ktorý bojuje proti zápachu spôsobenému baktériami a dodáva dlhotrvajúcu vôňu. Šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady FA Divine Moments

  • Súprava obsahuje sprchovací gél a dezodorant
  • Sprchovací gél FA Divine Moments obsahuje výťažok z hodvábu
  • FA Divine Moments dezodorant poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a zápachu po 48 hodín
  • Produkty majú príjemnú kvetinovú vôňu
  • Šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku
  • Kozmetická sada je vhodná ako darček

Sprchovací gél FA Divine Moments 250 ml

Chcete sa zahaliť do vône opojnej divokej kamélie? Potom siahnite po sprchovom géli FA Divine Moments. Sprchovací gél obsahuje výťažok z hodvábu, vďaka čomu zanechá vašu pokožku jemnú, hebkú a hydratovanú. Prípravok je dermatologicky testovaný a má neutrálne pH.

Dezodorant FA Divine Moments 150 ml

Dámsky dezodorant v spreji FA Divine Moments poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Pokožke dodáva príjemnú vôňu planej kamélie. Jeho šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku podpazušia. Na oblečení po ňom nezostávajú žiadne stopy, ako sú biele či žlté škvrny. Prípravok neobsahuje alumíniové soli, je dermatologicky testovaný a vhodný aj pre vegánov.

Zloženie

Sprchový gélu:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Výťažok z plodov Cocos nucifera, Niacinamide, Glycerín, Parfum, Polyquaternium-7, Propylene glycol, Laureth-2, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Citric acid, Hexyl cinnamal, Linalool, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Coumarin, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Sodium benzoate, Cl 42090

Dezodorant:
Butane, Alcohol denat., Propane, Isobutane, Triethylis Citrate, Parfum, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-3 Caprylate, Butyloctanoic Acid, Linalool, Menthyl Acetate, Limonene, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, benzyl Alcohol


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!
Objem
400 ml Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!
Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Sprchový gél Hotovo!

Špecifikácia

Špecifikácia
Vegan Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Balenie

Počet ks v balení
2 ks Hotovo!
Obsah balenia
Dezodorant, Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Vianočná sada Divine Moments Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Vánoční Sada Divine Moments. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA Divine Moments Karácsonyi szett.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií