AlzaPlus+ drogerie Opaľovacie prípravky

FA Vianočná sada Get Spiritual

Zobraziť katalóg
FA Vianočná sada Get Spiritual
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: sprchovací gél a dezodorant
Kód:  VBAL8238 Produktové číslo:  9000101635652 Stránky výrobcu

FA Vianočná sada Get Spiritual

Potešte seba či svojich blízkych starostlivosťou z kozmetickej sady FA Get Spiritual s opojnou kvetinovou vôňou. Kozmetická sada obsahuje sprchovací gél a dezodorant. Produkty FA zaručujú pocit sviežosti a čistoty. Sprchovací gél zaistí hydratovanú a hebkú pokožku. Dezodorant obsahuje aktívny komplex sviežosti, ktorý bojuje proti zápachu spôsobenému baktériami a dodáva dlhotrvajúcu vôňu. Šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku. Sada je vhodná ako darček.

Kľúčové vlastnosti kozmetickej sady FA Get Spiritual

  • Súprava obsahuje sprchovací gél a dezodorant
  • Sprchovací gél FA Get Spiritual hydratuje a zjemňuje pokožku
  • FA Get Spiritual dezodorant poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a zápachu po 48 hodín
  • Produkty majú jemnú kvetinovú vôňu
  • Šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku
  • Kozmetická sada je vhodná ako darček

Sprchovací gél FA Get Spiritual 250 ml

Chcete sa zahaliť do príjemnej kvetinovej vône? Potom siahnite po sprchovacom géli FA Get Spiritual. Sprchovací gél zanechá vašu pokožku jemnú, hebkú a hydratovanú. Prípravok má jemnú, vegánsku receptúru s obsahom 93 % prírodných zložiek.

Dezodorant FA Get Spiritual 150 ml

Dámsky deodorant v spreji FA Get Spiritual poskytuje spoľahlivú ochranu proti poteniu a telesnému zápachu po dobu až 48 hodín. Zanecháva dlhotrvajúci pocit čistoty a sviežosti. Pokožke dodáva príjemnú kvetinovú vôňu. Jeho šetrné zloženie sa jemne stará o pokožku podpazušia. Na oblečení po ňom nezostávajú žiadne stopy, ako sú biele či žlté škvrny. Prípravok neobsahuje alkohol.

Zloženie

Sprchový gél:
Aqua (water, eau), Sodium laureth sulfate, Kokamidopropyl betaín, Sodium chloride, Glyceryl laurate, Parfum (fragrance), Propylene glycol, PEG-7 glyceryl cocoate, PEG-40 hydrogenated castor oil, PEG-55 propylene glycol Oleate, Tocopherol, Hydrogenated palm glycerides citrate, Benzophenone-4, Tetrasodium EDTA, Sodium hydroxide, Citric acid, Llinalool, Benzyl salicylate, Limonene, Hexyl cinnamal, Citronellol, Sodium benzoate, Sodium salicylate, Benzyl alcohol, CI 17200 (red 33), CI 142090 (blue 1)

Dezodorant:
Butane, Propane, Chlorohydrát hliníka, Etylhexyl palmitate, Isobutane, Trietylcitrát, Dimethicone, C9-12 Alkány, Izopropylmyristát, Parfum (fragrance), C12-15 alkylbenzoát, Disteardimonium hektorit, Propylénkarbonát, Linalool, Limonene, Benzyl salicylate, Hexyl cinnamal, Benzyl alcohol, Citronellol, Alpha-isomethyl ionone, Kumarín

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre FA Vianočná sada Get Spiritual Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si FA Vánoční Sada Get Spiritual . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: FA Get Spiritual Karácsonyi szett.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií