Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml

Zobraziť katalóg
GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml
5 3 hodnotení
Olej na opaľovanie - v spreji podporujúci zhnednutie
Kód:  KSOP0249 Produktové číslo:  3600540873088 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml Predaj skončil

GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml

Doprajte svojej pokožke kvalitnú ochranu pred slnkom s olejom na opaľovanie od obľúbenej značky Garnier. Má ochranný faktor 10 a je tak určený pre hnedú pokožku. Znižuje riziko slnečných alergií a chráni kožné bunky. Olej sa veľmi ľahko rozotiera a rýchlo sa vstrebáva.  

 

Prečo zvoliť tento opaľovací olej? 

  • Pre hnedú pokožku
  • Ochranný faktor 10
  • Znižuje riziko kožných alergií
  • Ľahko rozotierateľný

Zloženie: Aqua/Water, hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone, Glycerín, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetyl Alcohol, PEG-40 Stearate, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter/Shea Butter, Paraffinum Liquidum/Mineral Oil, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, C13-14 Isoparaffin, Capryloyl Salicylic Acid, Caprylyl Glycol, Cera Microcristallina/Microcrystalline Wax, Citral, Disodium EDTA, Geraniol, Glycine Soja Oil/Soybean Oil, Glycine Soja Protein/Soybean Protein, Hippophae Rhamnoides Oil/Hippophae Rhamnoides Fruit Oil, Hydrolyzed Rice Protein, Laureth -7, Limonene, Linalool, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Paraffin, Phenoxyethanol, Polyacrylamide, Retinyl Linoleate, Sodium Benzoate, Sorbitan Tristearate, Tocopherol, Parfum/Fragrance, Please check back of pack for up to date ingredients.

 

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opaľovanie SPF 10 150 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Ambre Solaire Golden Protect Olej na opalování SPF 10 150 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií