AlzaBoxy Q1 MPLA308417 - SK

GARNIER Ultra Dry kazeta

Zobraziť katalóg
GARNIER Ultra Dry kazeta
Darčeková kozmetická sada obsahuje: Regeneračné telové mlieko 250 ml + regeneračný krém 50 ml + krém na ruky 100 ml + micelárny dezodorant 150 ml
Kód:  VBAL0146 Produktové číslo:  8592807115497 Stránky výrobcu

GARNIER Ultra Dry kazeta

Darčeková sada GARNIER Ultra Dry je určená predovšetkým na regeneráciu veľmi suchej a podráždenej pokožky. Sada obsahuje regeneračné telové mlieko, regeneračný krém, krém na ruky a minerálny dezodorant. Potešte svojich blízkych a darujte im kvalitnú kozmetiku, ktorá obsahuje luxusné prípravky pre každodennú starostlivosť o ich telo.

Obsah balenia:

Regeneračné telové mlieko 250 ml
Regeneračný krém 50 ml
Krém na ruky 100 ml
Micerální deodorant 150 ml

Regeneračné telové mlieko Garnier Body Repairing Care

Hydratačné telové mlieko pokožku do hĺbky regeneruje a pomocou kanadskej receptúry jej dodáva potrebné živiny. Je určené najmä pre veľmi suchú pokožku, ktoré navracia vláčnosť, prirodzenú pružnosť a zabezpečuje jej hydratačnú rovnováhu. Ihneď po nanesení pokožku osviežuje a odstraňuje jej nepríjemné pnutie a svrbenie. Ošetrujte suchú pokožku kvalitným mliekom, aby bola dlho mladá a krásna! Ľahká konzistencia prípravku sa ľahko rozotiera, rýchlo sa vstrebáva a nelepí. Telové mlieko zaistí vašej pokožke hydratáciu až na 24 hodín. 

Aktívne látky:

Javorová miazga - má hojivé a zklidňující účinky, dodává pokožke hydratáciu a výživu.

Zloženie:

Voda, Paraffinum liquidum / mineral oil, Glycerín, CYCLOPENTASILOXANE, Elaeis Guineensis / palm oil, Petrolát, Butyrospermum parkii / shea butter, cetearyl alcohol, Aluminum starch octenylsuccinate, Acer saccharinum / sugar maple extract, Allantoin, Coco-Glucoside, Ammonium polyacryloyldimethyl taurate, xanthan gum, Disodium EDTA, Imidazolidinyl urea, Metylparabén, butylparabén, BHT, Parfum / fragrance

 

Použitie:

Nanášajte na čistú pokožku, najlepšie po sprchovaní a jemne vmasírujte.

Doplňujúce informácie:

Objem:

250 ml

 
 
 
 

Regeneračný krém Garnier Repairing Care

Hydratačný a ochranný krém je špeciálne vyvinutý pre potreby veľmi suchej pokožky. Obsahuje ovocné mikrooleje z marhúľ, olív, avokáda a zrniečok čiernej ríbezle, ktoré vašu pleť zjemňujú, vyživujú a dlhodobo ju chránia pred vysušením. Jeho konzistencia je bohatá a zároveň nemastná, ľahko sa rozotiera a rýchlo sa vstrebáva. Pokožka zostáva hebká a krásne prevoňaná.

Aktívne látky:

Marhuľový olej, ktorý pokožku zjemňuje a zvláčňuje. Vďaka olivovému oleju je pokožka odolná. Avokádový olej má tiež zvláčňujúce účinky a olej zo zrniečok čiernych ríbezlí intenzívne pokožku vyživuje.

Zloženie:

Voda, Paraffinum liquidum / mineral oil, Glycerín, Butyrospermum parkii / shea butter, Cetyl alcohol, Acer saccharinum / sugar maple extract, Disodium EDTA, Talc, Alcooldenat, Heyldecanol, Paraffin, Etylhexyl methoxycinnamate, Phenoxyethanol, Carbomer, Prunus armeniaca kernel oil / apricot kernel oil, Stearic acid, PEG-100 stearát Glyceryl Stearate, Sorbic acid, Dimethicone, Sodium hydroxide, Parfum / fragrance, Palmitic acid, Dioktadecyl alcohol, myristyl alkohol, Myristica acid

 

Použitie:

Krém aplikujte vmasírovaním do pokožky a nechajte vstrebať.

Doplňujúce informácie:

Objem:

50 ml

 
 
 
 

Krém na ruky Garnier Repairing Care

Krém na ruky Repairing Care hĺbkovo vyživuje a regeneruje pokožku rúk. Ak vás trápia popraskané ruky, je tento prípravok ideálnym riešenim. Obsahuje glycerín, ktorý vytvorí na rukách ochranný film a navyše zabraňuje starnutiu pokožky. Alantoín následne pokožku regeneruje. Pri každodennom používaní krému bude pokožka ukľudnená a navráti sa jej jemnosť a pružnosť.

Aktívne látky:

Glycerin - vytvárí ochrannú vrstvu, zabraňuje stárnutiu pokožky.
Alantoín - regeneruje popraskanú pokožku

Zloženie:

Aqua / water, Glycerein, cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum parkii butter / she butter, Glyceryl Stearate SE, Dimethicone, Allantoin, Sodium polyacrylate, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, Cl 14700 / red 4, Linalool, Geraniol, Eugenol, Limonene, Hydroxycitronellal , Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Citral, Citronellol, Butylphenyl methlpropional, Hexylcinnamal, Benzyl alcohol, Benzyl salicylate, Parfum / fragrance

Použitie:

Podľa potreby vmasírujte krém do pokožky rúk.

Doplňujúce informácie:

Objem:

100 ml

 
 
 
 

Minerálny dezodorant Action Control

Tento minerálny dezodorant vám poskytne maximálnu ochranu proti zvýšenému poteniu pri športe, strese či horúčave. Neobsahuje alkohol a parabén! Jeho účinnosť bola preukázaná za extrémnych podmienok po dobu 48 hodín. Tento prípravok vám ponúkne nepretržitú ochranu a pocit sviežosti a sucha po celý deň. 

Zloženie:

Izobután, CYCLOPENTASILOXANE, Aluminum Chlorohydrate, triethylis citrate, ParfumP / fragrance, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, Stearalkonium bentonite, Dimethiconol, Limonene, Zinc PCA, Linalool, Benzyl salicate, Benzyl alcohol, Izopropyl palmitate, Alpha-Isomethyl ionone, Geraniol, Butylphenyl methylpropional , Citronellol, Coumarin, Hexyl cinnamal

Použitie:

Pred použitím potrepte. Aplikujte na podpazušie vo vzdialenosti 15 cm. V prípade upchania, opláchnite aplikátor spreja horúcou vodou.

Doplňujúce informácie:

Objem:

150 ml

 
 
 
 
 
Produktové línie: GARNIER 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Ultra Dry kazeta Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Ultra Dry kazeta.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií