AlzaPlus+ drogerie MPLA318265

GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1 + 17,4 ml

Zobraziť katalóg
GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1 + 17,4 ml
3,9 29 hodnotení
Aróma difuzér – LED podsvietenie, biela farba
Variant
Kód:  OSV1410 Produktové číslo:  5000204220049
GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1 + 17,4 ml Predaj skončil

GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1 + 17,4 ml

Aromaterapia využíva esenciálne oleje, aby posilňovala rovnováhu a harmóniu ľudského organizmu po fyzickej a psychickej stránke. Vône v nás vyvolávajú príjemné pocity a ak sa cítime príjemne, má to obrovský terapeutický vplyv na naše telo. Glade® Aromatherapy prináša uvoľnenie, radosť a pohodu. Predstavuje príjemnú terapiu, pri ktorej sa spája pôžitok s vôňou sostimulujúcim účinkom svetla. Prémiové spojenie dvoch esenciálnych olejov z overených zdrojov, čisté zloženie bez parabénov, ftalátov, umelého pižma, pridaných farbív a recyklovateľné obaly z už recyklovaných materiálov robia sériu Glade® Aromatherapy výnimočným.



Hlavné prednosti aróma difuzéra Glade®Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen + 1 esenciálny olej

Elektrický difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist vypúšťa studenú hmlu a vďaka nej sa do vzduchu rozptyľujú esenciálne oleje. Náplne sú pripravené na okamžité použitie, obsahujú optimálnu koncentráciu esenciálnych olejov pre navodenie tej správnej nálady. Moment of Zen a Calm Mind pre upokojenie, Pure Happiness na povzbudenie. Jemné svetlo dotvára atmosféru aumocňuje pôžitok z vône. Pre použitie difuzéra Glade® Aromatherapy nie je potrebná voda.


  • 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly
  • Možnosť nastavenia 3 farebných odtieňov svetla
  • Sleep Mode sa aktivuje po 8 hodinách činnosti
  • Náplň vydrží až 60 dní
  • Jednoduché vkladanie náplne — „mechanizmus one-click“ umožňuje rýchlu výmenu kedykoľvek sa chcete naladiť na inú náladu

Esenciálny olejMoment of Zen v sebe skrýva nádhernú levanduľovú vôňu so santalovým drevom

Esenciálny olej Glade® Aromatherapy Moment of Zen si vás získa hneď pri prvom uvoľnení. Ak obľubujete vôňu levandule, táto vôňa je pre vás ako stvorená. Levanduľa má príjemné upokojujúce účinky, pomáha upokojiť myseľ a podporiť kvalitný a ničím nerušený spánok. Santalové drevo má jemnú drevitú vôňu vhodnú na relaxáciu a uvoľnenie. Starať sa o seba, na chvíľku sa zastaviť a vychutnať si túto zmyselnú vôňu, by mal byť základ každého dňa. Levanduľa pochádza zo slnečnej a kamenistej Provance vo Francúzsku. Santalové drevo pochádza z austrálskych hájov.

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser s 3 farebnými odtieňmi

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser umožňuje nastaviť si 3 farebné odtiene, ktoré navodia príjemnú atmosféru. 

Difúzer Glade®ponúka 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly

Aróma difuzér Glade® Aromatherapy Cool Mist Diffuser vypúšťa jemnú hmlu, ktorá prevonia celý váš domov. Nastaviť si môžete 3 stupne intenzity uvoľňovania hmly presne podľa vašich potrieb. Súčasťou difuzéra Glade® je Sleep Mode, ktorý sa aktivuje po 8 hodinách činnosti. Náplň Moment of Zen vydrží až 60 dní. 


Parametre a špecifikácia

XXL balení
Nie Hotovo!
Typ osviežovača
Aróma difuzér Hotovo!
Funkcie
LED podsvietenie Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

XXL balenie

XXL balení
Nie Hotovo!

Typ osviežovača

Typ osviežovača
Aróma difuzér Hotovo!

Vlastnosti

Funkcie
LED podsvietenie Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Poznámka:
» Všetky aróma difúzery

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Už niekoľko týždňov neviem zohnať náplň v obchodoch ako kaufland alebo dumiro drogéria. Je nejaký výpadok? A môže sa do fľaštičky naliať napríklad iný vonny olej?

Dobrý den, vůbec to nefunguje (kroky přesně dle návodu). Svítí ale vůbec nevoní. Na jakém konkrétním principu to (ne)funguje? Nechybí mi v balení něco, co perforuje lahvičku? Děkuji za jakoukoliv radu.

Dobrý den, jaké náplně do difuzéru pasují? Lze tam vložit vonné olejničky různých značek, nebo se musí používat originální? Nabízíte je také případně? děkuji

Dobrý den, pára vychází jen při zmačknutí vypnout a zapnout nebo intenzity. Poradíte mi aby se pára vyfukovala pravidelně?

Dobrý deň, má ísť para z difúzeru vkuse alebo ju v intervaloch vypúšťa? Para výjde len pri zapnutí a prepínaní intenzity. Ďakujem.

Dobrý den, u většiny aroma difuzérů je uvedeno automatické vypnutí po dojíti vody. V tomto jsou jen originální lahvičky. Vypne se v případě vyprázdnění lahvičky? Nehrozí nebezpečí když se zapomene vypnout?

Dobrý deň. Dajú sa dať do tohto difusera aj iné náplne ako originálne?

Dobrý den, difuzér mám doma a chtěla bych se zeptat zda je normální ze difuzér nefouká pořad v kuse, ale pokaždé jenom trochu vyfoukne asi na 6 sekund a potom po nějaké době zas, je to ok?

prosim Vás kde sa do tohto difuzora dáva voda?

Musí být během používání připojen k nějakému zdroji nebo se nabíjí pomocí přiloženého kabelu.Dekuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1 + 17,4 ml
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1+17,4 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: GLADE Aromatherapy Cool Mist Diffuser Moment of Zen 1+17,4 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií