Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml

Zobraziť katalóg
HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml
Olej na opaľovanie – pre dospelých, ochranný faktor 15, vyhotovenie: dermo, na normálnu pokožku, objem 100ml - 58,90 €/1 l
Kód:  OPA127 Produktové číslo:  5099821001346
HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml Predaj skončil

HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml

Je krásny slnečný deň a vy sa vystavujete hrejivým lúčom slnka. Vychutnávate si odpočinok, ale večer zistíte, že ste sa poriadne spálili? To už môže byť minulosťou. Olej na opaľovanie HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil vám prepožičia širokospektrálnu UVA a UVB ochranu s faktorom 15. Unikátna receptúra s kokosom a papájou zaručí nielen úžasnú vôňu, ale aj ľahkú vstrebateľnosť oleja a vaša koža zostane jemná a hydratovaná. Už nebudete mať pocit mastného filmu na pokožke, pretože olej je veľmi ľahký. Vychutnajte si až 80 minút odpočinku na slnku alebo vyvádzania vo vode. Olej HAWAIIAN TROPIC Protective je aj úplne vodoodolný. Dajte zbohom bolestivému spáleniu kože a opaľujte sa bez obmedzenia.

Kľúčové vlastnosti opaľovacieho oleja HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil

  • Opaľovací olej HAWAIIAN TROPIC na bezpečný pobyt na slnku
  • Postará sa o širokospektrálnu UVA a UVB ochranu s faktorom 15
  • Receptúra s kokosom a papájou prepožičiava oleju krásnu vôňu
  • Ľahko sa vstrebáva a pokožka zostane jemná a hydratovaná
  • Olej je veľmi ľahký – už žiadny pocit mastnoty na vašej koži
  • Zaručuje až 80 minút ochrany pred slnkom
  • HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil je úplne vodoodolný
  • Obsahuje oxybenzon

Použitie:
Dôkladne pretrepte a aplikujte na pokožku 20 minút pred opaľovaním. Na zachovanie ochrany používajte opakovane. Pri použití menšieho množstva oleja môžete znížiť ochranu vašej pokožky.

Zloženie:
Paraffinum Liquidum, Cyclopentasiloxane, Homosalate, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Palmitate,Phenethyl Benzoate Benzophenone-3 Silica Butyl Methoxydibenzoylmethane Octocrylene Amyl Acetate Aloe Barbadensis Mangifera Indica Plumeria Acutifolia Colocasia Antiquorum Psidium Guajava Carica Papaya Passiflora Incarnata PEG-8 Dimethicone Ascorbic Acid Sodium Propoxyhydroxypropyl Thiosulfate Silica Octyldodecanol Tocopheryl Acetate Retinyl Palmitate Parfum Benzyl Alcohol.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:
Produktové línie: HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HAWAIIAN TROPIC Protective Dry Oil SPF15 100 ml.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií