AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Homedics MAN-600

Zobraziť katalóg
Homedics MAN-600
Elektrický pilník – s vymeniteľnými nadstavcami, 2 rýchlosti prevádzky, prevádzka na batérie 2× AA (súčasťou balenia), v balení 6× vymeniteľný nadstavec
Kód:  HOMCP007 Produktové číslo:  MAN-600 Stránky výrobcu

Homedics MAN-600

Dbáte o vaše nechty a už vás kvôli tomu unavuje chodiť do kozmetického salónu? Firma Homedics prišla na trh s kvalitným pomocníkom v domácej starostlivosti o nechty. Elektrický pilník na nechty je malý a ľahký prístroj, ktorý funguje na batérie a môžete si ho so sebou zobrať kamkoľvek. Tri rôzne nadstavce spolu s dvoma rýchlosťami prevádzky umožňujú dokonalú starostlivosť o nechty na rukách aj nohách. Prístroj nechty vyhladzuje, tvaruje a leští a dodáva im prirodzený vzhľad. Je ideálny tiež pre prípravu nechtov pred nanesením laku.

Kľúčové vlastnosti Homedics MAN-600

  • Elektrický pilník na nechty uľahčuje prácu pri domácej manikúre a pedikúre
  • Prístroj Homedics MAN-600 je malý a ľahký, možno si ho vziať kamkoľvek
  • Jeho prevádzka stojí iba 2 AA batérie, ktoré sú súčasťou balenia
  • 3 nadstavce (každý 2× v balení) prinášajú dokonalú starostlivosť
  • Hrubý pilník, jemný pilník a leštiaci nadstavec
  • 2 rýchlosti prevádzky pre krásny výsledok
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Homedics MAN-600 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Homedics MAN-600. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Homedics MAN-600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Homedics MAN-600. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homedics MAN-600.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií