AlzaPlus+ děti Protiplnění

I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml

Zobraziť katalóg
I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml
Sprchový gél – je aktívny sprchový gél, ktorý čistí a hydratuje pokožku - 12,98 €/1 l
Kód:  KSTE0783 Produktové číslo:  5060217188071

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml Predaj skončil

I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml

Chcete sa cítiť skvele aj voňať skvele? Túžite po zdravej, pevnej a hydratovanej pokožke? Vyskúšajte unikátny sprchový gél a penu do kúpeľa v jednom od anglickej značky I LOVE.
Tento zázračný produkt vašu pokožku hĺbkovo hydratuje. Pravidelným používaním získate zdravú a pevnú pokožku, najmä vďaka bohatému obsahu provitamínu B5. Sprchový gél vytvára už z jednej kvapky bohatú krémovú penu a obalí celé vaše telo lahodnou vôňou z niekoľkých ovocných extraktov, ktoré vám pomôžu cítiť neodolateľne. Sprchový gél je antialergický, má neutrálne pH a je vhodný pre všetky typy pokožky. Zároveň neobsahuje parabény a je vyrobený z prírodných extraktov. 

Kľúčové vlastnosti sprchového gélu I LOVE s vôňou kokosového krému

  • 2 v 1 sprchový gél a zároveň pena do kúpeľa 
  • Produkt pokožku hĺbkovo hydratuje
  • Gél obsahuje provitamín B5, ktorý udržuje pokožku pevnú a zdravú
  • Sprchový gél je antialergický a vhodný pre všetky typy pokožky, má neutrálne pH
  • Neobsahuje parabény a je vyrobený z prírodných extraktov

Použitie:
Naneste dostatočné množstvo sprchového gélu na mokrú pokožku, jemne napeňte a následne pokožku dôkladne opláchnite vodou. Zároveň môžete prípravok aplikovať do vane s horúcou vodou, do ktorej sa ponoríte a môžete začať relaxovať. 

Zloženie:
Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Parfum (Fragrance), Glycol Distearate, Ammonium Lauryl Sulfate, Laureth-4, Peg-150 Distearate, Trisodium Sulfosuccinate, Coumarin, Benzophenone-4, Disodium Edta, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Styrene/Acrylates Copolymer, Citric Acid, Triethylene Glycol, Benzyl Alcohol, Propylene Glycol, Sodium Hydroxide, Phosphoric Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Magnesium Nitrate, Magnesium Chloride, Trideceth-7, Sodium Lauryl Sulfate, Methylchloroisothiazolinone, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Methylisothiazolinone, Ammonium Sulfate, Hexylene Glycol, Yellow 5 (Ci 19140), Red 4 (Ci 14700).

 

Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
Typ produktu
Sprchový gél Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Využitie produktu

Typ produktu
Sprchový gél Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I LOVE… Bubble Bath And Shower Creme Coconut & Cream 500 ml.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií