AlzaPlus+ drogerie AP+ plus nový vizuál

KNEIPP Masážny olej 3x20 ml

Zobraziť katalóg
KNEIPP Masážny olej 3x20 ml
4,9 16 hodnotení
Darčeková sada - 6,87 €/100 ml
Kód:  TM008 Produktové číslo:  4008233106595

KNEIPP Masážny olej 3x20 ml

Regenerácia silou prírody

Darčekový set troch masážnych olejov KNEIPP patrí k špeciálnemu regeneračnému radu starostlivosti o pleť a telo, ktorý je určený pre zrelú pleť. Tento set predstavuje 100% prírodnú kozmetiku s unikátnym princípom účinku. Cielene stimuluje prirodzený proces regenerácie pokožky, chráni pleť pred UV žiarením, vyhladzuje a posilňuje ju. Jedinečné zloženie z mandľového, jojobového, slnečnicového oleja a vitamínu A a E navracia pokožke späť jej hebkosť. Príjemná ľahká vôňa ešte zintenzívni zážitok z masáže, ktorá spája relaxáciu so zdravou starostlivosťou o telo. Doprajte si značkovú tradičnú kozmetiku Kneipp!

Vlastnosti

  • Hydratuje a viaže vlhkosť rastlinným dextrínom
  • Stabilizuje ochranné vrstvy kože vďaka rastlinným sterolom
  • Chráni proti svetelnému UV žiareniu a voľným radikálom vďaka kombinácii antioxidantov
  • Navracia pokožke jej hebkosť, vyhladzuje ju a posilňuje

Aktívne látky

  • Mandľový olej - patrí k najcennejším olejom v starostlivosti o pleť. Dodáva pleti pocit hebkosti, mierni podráždenie, chráni a pomáha predovšetkým suchej pleti so sklonmi k popraskaniu, olupovaniu a svrbeniu. Je veľmi dobre znášanlivý, vhodný pre citlivú pleť. Má silné regeneračné a upokojujúce účinky a je veľmi efektívny na ošetrenie slnkom spálenej pokožky.
  • Jojobový olej - jeden z najkvalitnejších olejov je vhodný pre všetky typy pleti, vrátane tej najcitlivejšej a najnáročnejšej. Jojobový olej pokožku efektívne hydratuje, vyživuje, zvyšuje jej elasticitu, hojí ju a regeneruje. Unikátne vlastnosti sú dané jeho chemickým zložením, ktoré je takmer totožné s kožným mazom, ktorý si pokožka prirodzene produkuje.
  • Slnečnicový olej - olej vylisovaný zo semien slnečnice pôsobí ako vyhladzujúca prísada a pleťový kondicionér. Pomáha pokožku regenerovať, zachovať jej pružnosť, pevnosť a vláčnosť, obnovovať prirodzený lipidový filter a podporovať prirodzenú hydratáciu. Napomáha hojeniu akné a ekzémov a vďaka vysokému obsahu vitamínu E kožu výborne hojí.
  • Vitamín A - je dôležitý pre rast a obnovu určitých kožných tkanív. Pomáha udržiavať vlhkosť pleti, je účinný proti jemným aj hlbokým vráskam.
  • Vitamín E - pôsobivý antioxidant, pomáha chrániť proti poškodeniu slnkom a bojuje proti vysychaniu kože a známkam starnutia.


Objem:
3x 20 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
60 ml Hotovo!
Účinok
Masážny Hotovo!

Objem

Objem
60 ml Hotovo!

Vlastnosti

Účinok
Masážny Hotovo!
Produktové línie: KNEIPP kosmetika 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KNEIPP Masážny olej 3x20 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KNEIPP Kazeta masážních olejů 3x20 ml.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií